Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

3392 0
Вихідні 26-27 вересня приготували для львів’ян та гостей міста цікаві музичні, театральні, спортивні та кавові події. Tvoemisto.tv пропонує підбірку заходів, які допоможуть спланувати цікаве дозвілля.
фото: coffeefest.lviv.ua, plants-club.ua, otdohni.pro, planetakino.ua

фото: coffeefest.lviv.ua, plants-club.ua, otdohni.pro, planetakino.ua

Музика

26 вересня о 19:00 в арт-кав’ярні «Квартира 35» відбудеться вечір акустичної музики «Наш Світ» . В концерті братимуть участь Oleksa Мед (вокал, гітара) та Vaso Bondarenko (перкусія, ударні). Олекса Мед — київський музикант, народився в сім’ї професійного гітариста в місті Івано-Франківськ. Впродовж останніх 15 років активно займається композиторською діяльністю, а сьогодні також працює інструктором в Київській школі шоу-бізнесу, творить ліричні композиції, час-від-часу презентуючи власну творчість широкому загалу. Вхід вільний.

27 вересня о 18:00 львів’ян запрошують на концерт «Музика віртуальних світів. Розділ ІV: Сила магії», що відбудеться в Event Hall «Кіно», що на проспекті Чорновола, 2. Тема магії іде пліч-о-пліч з ігровою індустрією вже десятки років. І весь цей час ігри удосконалюються, стають складнішими, яскравішими та технологічнішими з однією метою: ще глибше занурити гравця у свій світ. Симфонічний оркестр «Cantabile Orchestra» та портал справжнього ігрового духу «PlayUA» запрошують відчути весь драматизм, надреальність, таємничість та містицизм найкращих ігрових саундтреків. Квитки: 100 - 180 грн.

Театр

26 вересня о 18:00 у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької покажуть балет «Корсар».  Балет А.Адан в 2-х діях, 4-х картинах, з прологом та епілогом. Лібретто А.Сен-Жоржа і Ж.Мазілье, в редакції Ю.Малхасянц за однойменною поемою Д.Байрона. Квитки: 50-250 грн

26 та 27 вересня о 18:00 у Львівському академічному духовному театрі «Воскресіння» покажуть виставу «Він, вона, вікно, покійник». Однойменна п’єса Рея Куні була вперше представлена британським глядачам 1990 року, із захватом сприйнята критикою і отримала премію Лоуренса Олів’є, як краща комедія року. З того часу вона ставилась у багатьох країнах світу. Деякі критики зауважують, що переказувати сюжет комедії Рея Куні – все одно що переказувати німий фільм із Чарлі Чапліном. Квитки: 50 грн.

Кіно

Цього тижня Tvoemiso.tv рекомендує до перегляду українську драму «Брати. Остання сповідь». Фільм був представлений на 21 кінофестивалі. Міжнародний московський кінофестиваль присудив приз Наталці Половинці як кращій актрисі, а також удостоїв фільм призу кінокритиків. Фільм можна переглянути в суботу та неділю, 26-27 вересня,у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Також у Львові до 30 вересня триває «Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів». Найбільший у світі інтерактивний фестиваль короткометражних фільмів щорічно збирає заявки від режисерів всього світу і у вересні презентує чергову підбірку із 10 фіналістів. Переможців визначає численна міжнародна аудиторія протягом одного тижня. У 2015 році українці вже вдев’яте зможуть приєднатися до вибору кращої короткометражки року. Переглянути корометражки у рамках фестивалю можна у Кінотеатрі «Планета Кіно», Львівському палаці мистецтв та Львівському кіноцентрі. Розклад сеансів – за посиланням.

Цікавинки для дітей

26 вересня ОУМ «Спадщина» запрошує дітей віком від 10 до 15 років до осіннього відпочинку і розваг у вигляді веселого квесту. Збір о 13:00 год. на вул. Чайковського, 17.

Нині у Львівському палаці мистецтв триває фестиваль «LADY & TEDDY» від проекту «Ляльковий світ». Авторські ляльки привезли близько 40 майстрів з України та Польщі. Виставка у Львові триватиме до 28 вересня.

Фестивалі, соціальні проекти

Від 26 вересня всі охочі мають можливість відвідати заходи Днів європейської спадщини. Як і в попередні роки, усі заходи є безкоштовними, проте кількість місць на більшість заходів обмежена.

Фестиваль садівництва «Floria Фест» традиційно проходить кожної весни та осені поблизу Львова. 26-27 вересня у рамках фестивалю відбудеться реєстрація нового рекорду України «Найдовша хвоя». Поспостерігати за дійством запрошують усіх бажаючих. 

Від 24 вересня  до неділі у Львові триватиме LvivCoffeeFestival. Щодня протягом фестивалю відбуватиметься Кавовий ярмарок. Добірні сорти кави з усього світу, ексклюзивні кавові напої та солодощі до кави. Щороку під час фестивалю кав’ярні та кавові бренди облаштовують міні-версії своїх закладів просто неба та презентують все найкраще.

До 27 вересня у Палаці спорту «Динамо» триває « VI Ярмарок спорту». На ярмарку щороку представлені близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків – тренажерні зали та фітнес центри, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва-айкідо, кудо(вперше на ярмарку), карате, дзюдо, ігрові види спорту – фризбі, флорбол, баскетбол, силові види – армреслінг та ліга культуризму, танці-бальні, спортивні, сучасні, зимові види – хокей, водні види – плавання, екстремальні та молодіжні види – скелелазіння, велотрек, оздоровчі програми – йога, пілатес, корекція постави

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!