Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2947 0
Цими вихідними у Львові пройде низка цікавих та захоплюючих подій, на які неодмінно варто потрапити: концерти українських виконавців та вистави-перформенси, незвичні виставки та спортивні заходи, а також проекти для дітей. Перелік найбільш цікавих подій у Львові пропонує Tvoemisto.tv.
фото: Фото: tsn.ua, noc-ukr.org, dyvys.info, afisha.tochka.net, wz.lviv.ua, portal.lviv.ua

фото: Фото: tsn.ua, noc-ukr.org, dyvys.info, afisha.tochka.net, wz.lviv.ua, portal.lviv.ua

Вистави

21-22 листопада о 19:00 год. в Палаці залізничників «Рокс» (вул. Федьковича, 36) покажуть історично-музичний перформенс «Ремінісценції.UA». Це мікс різних жанрів: хореографія, пластика, музика, пісня, поезія, відеоінсталяція. Проект балету «Життя» розповість про те, хто, як і навіщо протягом останніх трьох століть нищив історію і культуру України, тотально русифікуючи її. Перформенс складається із десяти новел, які доступно і цікаво розкривають складну тему, залишаючи право робити висновки глядачам.

Читайте також: Львів’ян запрошують на документальний фільм про Майдан

Концерти

21 листопада о 19:00 год. у львівському палаці спорту «Україна» (вул. Мельника, 18) команда BRUTTO презентує альбо «Родны Край».

22 листопада о 19:00 у Львівській обласній філармонії (вул. Чайковського, 7) зіграє одеський оркестр «Hardy Orchestra» з програмою «I love Rock'n'Roll». У неї входять легендарні рок-композиції, зокрема із репертуарів груп «Scorpions», «Queen», «Deep Purple», «AC/DC», «Metallica», «Pink Floyd», «Kiss». Оркестр вирізняється винятковою подачею і веселою атмосферою під час концерту.

22 листопада у Львові виступить луцький гурт «Фіолет». Свою пісню дарував їм лідер групи «Тартак» Олександр Положинський. У Львові гурт презентує новий альбом «Пісні любові на полі бою». Цього разу музиканти обіцяють зіграти абсолютно нову програму та все найкраще за 6 років існування. Концерт відбудеться в клубі Picasso (вул. Зелена, 88). Початок о 19:00 год.

Виставки

22 листопада у Львові відкривається реставраційна медіа-виставка «Ікона». Публіці представлять 5 відреставрованих ікон зі збірки сакрального мистецтва ордену Студитів. Поряд з іконами буде розміщено екрани. Відеосупровід відкриє таємниці реставрації і покаже, як твори сакрального мистецтва отримували друге життя. Виставка відбудеться в галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35).

На вихідних триває виставка фотографій молодих переселенців «В об'єктиві фотоапарату: життя в перехідному періоді очима молоді».

22 листопада поблизу памятника Т. Г. Шевченкові відбудеться вулична виставка «Художник на Майдані: минуле і сьогодення». Мета проекту – провести аналогії між недавнім минулим і сьогоденням. Експозиція складатиметься з двох частин: копії виставки «Художник на Майдані», що відбувалася у вирі революційних подій у січні 2014 р., і робіт молодого покоління художників, які показують своє сучасне бачення революційних подій.

Розваги

21-22 листопада відбудеться захід для велолюбителів Lviv Track Weekend 2015 за адресою вулиця Клепарівська, 39а. Проект проводитиметься в форматі тренувань, під час яких буде організована підготовка до певних дисциплін з велотрекових змагань. Для новачків це нагода випробувати себе у ролі велогонщика, а для досвідчених учасників – підготуватись до майбутніх змагань чи просто підтримати форму. В програму також входить перегляд короткометражного фільму та вже традиційні змагання на велостанках.

Читайте також: Львів’ян кличуть на відкритий турнір з більярду

Сімейне дозвілля

21 листопада о 14:00 розпочнеться Осінній воркшоп для дітлахів віком від 5 до 13 років. В програмі виготовлення чарівних каштанів і декорування осінньої фоторамки. Захід відбудеться за адресою пл. Соборна, 14. Вхід за попередньою реєстрацією за телефоном: 067 179 50 50.

У неділю, 22 листопада, о 13:00 відбудеться інтерактивний літературно-мистецький проект для дітей «Образ кота в літературі та графіці». У межах заходу відбудеться зустріч із львівською письменницею Галиною Вдовиченко, авторкою книги «36 і 6 котів». Дітям також запропонують творчі завдання з літератури та мистецтва: імпровізовані веселі сценки, ілюстровані кросворди, пошукові й командні ігри, виготовлення тематичної композиції «Графічний кіт» у техніці лінориту (гравюра на лінолеумі). Захід відбудеться в Музеї Леопольда Левицького (вул. М. Устияновича, 10/1). Попередня реєстрація за телефонами: 032 261 06 10, 099 269 12 22, 067 145 19 42.

Читайте також: У Львові зіграють дитячі футбольні команди України та Польщі

Спортивні події

На цих вихідних у Львові достатньо різноманіттних спортивних подій. Однак найбільшу увагу привертає одна гра, де львівським гандболісткам необхідна підтримка рідних трибун у матчі з турецькою командою. Більше про спортивні події прийдешніх вихідних – читайте за посиланням.

                                

Підготувала Яна Гончарова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!