Куди піти на вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

3165 0
Цими вихідними, 30-31 січня, у Львові пройде низка цікавих та захоплюючих подій, на які неодмінно варто потрапити. Серед найважливішого: навчання з водного туризму, концерт пам’яті Скрябіна, а також колядки і щедрівки та завершення деяких експозицій у львівських музеях.

Навчання з водного туризму

30 січня у Львові старує серія семінарів з техніки водного туризму, учасники якого в квітні зможуть відправитися на змагання та водного походу в квітні. Семінарів розрахований на початковий і середній рівень підготовки його учасників. Загалом вся серія семінарів складатиметься з двох частин. З січня до квітня відбуватимуться теоретичні заняття. В квітні ж відбудеться практична частина – навчально-тренувальний збір на р. Чорна Тиса, участь у змаганнях, водний похід ІІ категорії складності. Участь у семінарі безкоштовна. Попередня реєстрація за посиланням обов’язкова.

Виставка таємних символів

29 січня о 18:00 годині у Першій Львівській Медіатеці (вул. Мулярська, 2а) відкрилась виставка «Ловця таємних кодів» Микити Сторожкова під назвою «Таємничість символів». Львів’ян запрошують поближче познайомитися із графікою та особисто поспілкуватися із художником.

Концерт колядок та щедрівок

У неділю, 31 січня, у Гарнізонному храмі свв.апп. Петра і Павла відбудеться концерт колядок та щедрівок «Різдвяне рондо» у спільному виконанні Оксани Мухи та Львівського Квартету Кларнетистів «Lviv Clarinet Quartet». В рамках заходу звучатимуть відомі колядки у виконанні львівської співачки з перекладом звучання на кларнети, з доповненням скрипки, перкусії та дзвіночків. Організатори обіцяють, що таке звучання має вразити кожного.

Пісні «Скрябіна» у виконанні оркестру

В неділю Оркестр національного драматичного театру ім. Марії Заньковецької виконуватиме пісні гурту «Скрябін». Концерт відбудеться на головній площі перед ТРЦ «Forum Lviv» (вул. Під Дубом, 7б). Початок о 18:00 год.

Читайте також: Як у Львові згадуватимуть Андрія Кузьменка: п'ять тематичних подій

В ці дні також закінчуються експозиції у Національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького (просп. Свободи, 20). Серед них виставка «Коли святі усміхаються… Народні ікони другої половини ХІХ – початку ХХ ст. з Буковини, Гуцульщини та Покуття» та виставка ікон зі збірки Олександра Чернова.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!