Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

3837 0
Tvoemisto.tv пропонує розважитися на День міста та провести вихідні насичено, цікаво та яскраво.
фото: lvivnews.info

фото: lvivnews.info

Театр

Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької (просп. Свободи, 28) 6 травня, на 18:00 запрошує на оперету «Циганський барон»

Оперета на 3 дії

Виконується українською мовою

Шандор Барінкай – молодий барон і спадкоємець чималих маєтків, що, за чутками, загинув на дуелі у Відні – пливе зі своїм слугою Стефаном водами Дунаю на батьківщину. Повертається з мандрів на дорогі їхньому серцю землі й циганський табір разом зі своєю старійшиною Чіпрою та її  вихованкою – красунею  Саффі.

Читайте також: Завтра Львів починає святкувати День міста. Оновлена програма

Скориставшись імовірною загибеллю власників земель, шахраюватий свинар Зупан заволодів бароновими статками і, щоб зміцнити своє становище, прагне силоміць одружити свою єдину дочку Арсену з продажним королівським суддею Карнеро. Але дівчина бунтує, оскільки закохана в молодого батькового працівника Оттокара.

Клопоту незадоволеному свинареві  додали ще й  прибулі в ці землі цигани. Під час суперечки Зупана з ними  несподівано з’являється справжній володар земель – барон Шандор Барінкай. Стверджуючи сфальшовані відомості як істинні( буцімто справжні землевласники загинули), Зупан оголошує прибульця самозванцем.

Обурений і вільнолюбний Барінкай обіцяє Оттокарові та Арсені свій захист і допомогу, мимоволі закохуючись у чарівну циганку Саффі. Щоб захистити ще й її одноплемінників від сваволі узурпатора Зупана, Шандор погоджується стати їх воєводою – «циганським бароном».

Вартість квитків: 50-300 грн.

 

А у неділю, 7 травня, Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької (просп. Свободи, 28) запрошує на Цикл концертів із екскурсіями «Музика дзеркальної зали»

Цикл концертів із екскурсіями «Музика дзеркальної зали» – це музичні заходи у одному з найкрасивіших залів у Львові та чудова нагода оглянути інтер’єр Львівської опери й відчути «дух епохи» цієї величної будівлі

Ансамбль старовинної музики «Львівські менестрелі»

Керівник – Олена Дадукевич

Режисер – Тарас Різняк

Вартість квитків: 100 грн.

 

В суботу, 6 травня, о 18:00, та у неділю, о 12:00 та о 17:00 на мюзикл «Труффальдіно з Бергамо» кличе своїх глядачів Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької (вул. Лесі Українки,1).

Мюзикл на дві дії

Композитор Олександр Колкер. Лібрето Володимира Воробйова, Кіма Рижова за мотивами п’єси «Слуга двом панам»

Труффальдіно родом із Бергамо заплутає й без того непрості життєві перипетії двох головних пар закоханих – Беатріче та Флоріндо, Кларіче та Сільвіо, прислуговуючи одразу двом панам, й, кмітливо, сміючись, вивертається з пасток у які на кожному кроці потрапляє, знайшовши чарівну дівчину й для себе, улагодивши фінансові проблеми свої та чужі. Усе з легкістю, гумором, пританцьовуючи та співаючи, змушуючи повірити що життя й справді гра, гра благородна, красива, з щасливим фіналом.

Тривалість: 3 години 20 хвилин

Вартість квитків: 50-150 грн.

 

6 травня, о 19:00 Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса (вул. Леся Курбаса, 3) представляє психологічну драму «Раптом минулого літа»

П’єса «Раптом минулого літа» чи не найбільш радикальний текст Теннессі Вільямса. Режисер вистави зміщує акцент з психологічного автопортрету драматурга, на постать Кетрін Голлі, прототипом якої є сестра автора. Тендітна дівчина, яку одні хочуть використати, а інші просто ліквідувати, цілковито позбавлена свободи і прав та має лише один спосіб зберегти те, що їй залишили від життя – збрехати. Але тільки сказавши правду вона може утвердити себе.

Вартість квитків: 100-150 грн.

 

Перший театр (вул. Гнатюка, 11), 6 травня , об 11:00 запрошує на виставу для дітей «Троє поросят».

Добре відомі усім персонажі казки про трьох братиків-поросяток потрапляють у сучасний світ, знайомий і впізнаваний для нинішнього глядача.

Режисер-постановник вистави заслужена артистка України Ольга Гапа також є автором літературного матеріалу, в якому закладені класичні акценти добра і щирості, взаємодопомоги. Усе це вирішується через цікаву і захоплюючу форму гри.

Вистава вирішена у жанрі музичного шоу і залишає незабутнє враження як у дітей, так і у їхніх батьків.

Вистава розрахована на дітей молодшого шкільного віку.

Тривалість вистави: 1 год. 40 хв.

Вартість: 20 - 35 грн.

Музика

З 5 до 7 травня у Львові проходитиме Фестиваль хорового мистецтва ім. Є. Козака. Три дні у нашому місті виступатимуть найкращі галицькі хори, серед яких не лише львів'яни, а й гості з Дрогобича та Стрия. 5 травня фестиваль прийматиме Львівський будинок органної та камерної музики, а 6 і 7 — Львівська обласна філармонія (вул. Чайковського 7). Зокрема, на фестивалі виступлять колективи, які часто приєднуються до проектів філармонії — Галицький академічний камерний хор, Львівська державна академічна чоловіча хорова капела «Дударик», Львівський муніципальний чоловічий хор «Гомін». Зі Стрия завітає Народний камерний хор «Унісон», з Дрогобича — Муніципальний камерний хор «Легенда».

Євген Козак, чиє ім'я носить фестиваль, — композитор, диригент та педагог, який творив у нашому місті. Диригент хору, музичний редактор на радіо, викладач, а згодом — проректор Львівської філармонії. Творчий спадок Козака налічує безліч хорових композицій, вокальних ансамблів та обробок народних пісень, які принесли йому найбільше визнання.

Вартість квитків: 30 грн на 1 день.

 

7 травня Львівська обласна філармонія о 18:00 гостинно запрошує концерт духовної музики «Радуйся, Діво благословенна, славу співає Тобі вселенна».

Місяць, коли холодна погода остаточно покидає нас, а довкола все цвіте і зеленіє, Церква здавна присвячує Діві Марії. У цей час звучать особливі молебні та проповіді, організовують процесії, через які християни звертаються до Богоматері. Звертатися можна словом, звертатися можна думкою, а можна  – музикою. Адже головне – щирість. І те, скільки прекрасних творів на християнську тематику створили композитори минулого та сучасності, підтверджує, що духовність може бути невичерпним джерелом натхнення. На камерній сцені виступлять солісти Оксана Мацегора (сопрано), Уляна Вертегел-Токарівська (мецо-сопрано), Андрій Стецьків (баритон). Концертмейстер вечора – Олена Владиславська, ведуча – Інна Павлюк. Скрипковий супровід – Оксана Потапова.

Вартість квитків: 50 грн.

Кіно

У Львівському кіноцентрі (вул. Володимира Великого, 14а) будуть насичені кіновихідні.

06.05 Субота

15:00 Мультфільм для дітей

17:00 «Американська мрія: У пошуках правди» (Україна, 2017, документальний фільм)

19:00 «Девід Лінч: Життя в мистецтві» (Джон Нгуйен, Рік Барнс, Олівія Неергаард-Холм, США, Данія, 2016) мовою оригіналу з субтитрами

21:00 «Пальми в снігу» (Фернандо Гонзалез Моліна, Іспанія, 2016, мелодрама)

 

 07.05 Неділя

13:30 Мультфільм для дітей

15:00 Мультфільм для дітей

17:00 «Американська мрія: У пошуках правди» (Україна, 2017, документальний фільм)

21:00 «Девід Лінч: Життя в мистецтві» (Джон Нгуйен, Рік Барнс, Олівія Неергаард-Холм, США, Данія, 2016) мовою оригіналу з субтитрами.

Вартість квитків: 30 грн.

 

«Планета кіно» ТРЦ «King Cross Leopolis» (вул. Стрийська, 30) запрошує на фантастичний трилер «Сфера».

Мей Голанд (Емма Вотсон) влаштовується на роботу в глобальну інтернет-компанію «Сфера», яка об'єднує в єдину систему електронну пошту своїх користувачів, сторінки у соціальних мережах, інформацію про банківські картки й покупки. Засновник компанії Еймон Бейлі (Том Хенкс) звернув увагу на талановиту співробітницю і запрошує її взяти участь у проривному експерименті. У підсумку цього процесу людина отримує універсальний онлайн-ідентифікатор. Та на практиці не все так райдужно: проект, що позиціонується як новий щабель у розвитку технологій, переслідує й інші, брудніші цілі.

В основу фільму «Сфера» ліг однойменний роман Дейва Еггерса. Зйомки фільму проходили в США, в штаті Каліфорнія. Це п'ятий повнометражний фільм режисера Джеймса Понсольдта. Том Хенкс вже другий раз знімається у фільмі, який є екранізацією роману Дейва Еггерса. Першим був фільм «Голограма для короля» (2016).

Час сеансів: 2D (14:00; 19:45)

Вартість квитків: 65-135 грн.

Виставки 

З 20 квітня до 11 травня триває виставка сценографії Олександра Білозуба «Isten Ostora», у Галереї сценографії (вул. Городоцька, 36). Галерея  працюватиме щоденно (вихідний - понеділок) з 14:00 до 19:00.

Олександр Білозуб – український сценограф, художник, актор та режисер театру і кіно. Заслужений діяч мистецтв України (2011).

У 1979 році закінчив Київський державний інститут декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука.

Навчався у Київському національному університеті культури і мистецтв (1986-1989) на кафедрі режисури та акторської майстерності професора Д. Чайковського.

З 1989 року працював у різних театрах,  таких як:

Львівський академічний духовний театр «Воскресіння» – художник-постановник;

Сумський обласний академічний театр драми та музичної комедії імені М. С. Щепкіна – художник-постановник;

Миколаївський драматичний театр ім. Чкалова – художник-постановник;

Театр «Арабески»,  Харків. Спільні проекти з рок-гуртом «Мертвий Півень» – художник-постановник;

З 1997 по 2001 рік  співпрацював з режисером Андрієм Жолдаком  в багатьох театрах України, Росії та Європи як актор та художник;

З 2002 по 2015 рік працював у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка як режисер, художник-постановник та актор.

З 2016 року працює у Київському національному академічному театрі оперети художником-постановником.

З 2002 року і понині працює художником-поставником з режисером Аттілою Віднянським у театрах Угорщини, у співпраці з яким і створив більшість сценографічних робіт.

 У 2014 році за оформлення до вистави «Isten Ostora» («Аттіла/Бич Божий») отримав нагороду  за найкращу виставу року в Угорщині.

Довідки за телефонами: 096 945 40 46 – Олег, 068 115 65 86 – Марія.

Вхід вільний

 

У суботу 6 травня о 17:00 на органний концерт «Alleluia Хваліте Господа» запрошує Львівський будинок органної та камерної музики (вул. Степана Бандери, 8).

Органістка Олена Мацелюх підібрала для дуже світлі та небесні твори, що перенесуть у світ духовної краси.

Прозвучать: Й.С. Бах, Ференц Ліст, Леон Боельман, Каміль Сен-Санс, а також твори сучасного львівського композитора Богдана Котюка, що наповнені глибоким духовним змістом.

Вартість квитків: 40 грн.

 

З 27 квітня по 18 травня  у Національному музеї у Львові імені Андрея  Шептицького (гол. будівля, просп. Свободи 20) відбуватиметься виставка творів Віктора Проданчука та Тараса Григорука «50/50». До експозиції увійдуть твори живопису Тараса Григорука та скульптури Віктора Проданчука. 

Львівський скульптор Віктор Проданчук захопився  живописними творами українця з Франції – Тараса Григорука, побачивши їх в одній із галерей Венеції. В результаті знайомства двох споріднених творчих душ виникла ідея виставки «50×50», що творить спільну візію українського постмодернізму.

У своїй праці з пластичною формою Віктор Проданчук поєднує мотиви Трипілля та ультрасучасні художньо-стилістичні вирішення. Митцеві властиво працювати в манері вільних асоціацій, відшуковуючи несподіване у керамічній, дерев’яній чи бронзовій пластиці. Об’єкти образотворення В. Проданчука формуються через інтерпретацію людського тіла, природних форм, міфологічних сюжетів і соціокультурного середовища, у якому  живе митець.

У живописі Тараса Григорука панують  етномотиви Гуцульщини та Карпатського краю. Втім здобутки української мистецької культури у його творчості органічно інтегруються з європейськими. У багатьох роботах художника присутній сміливий експеримент з формою і колоритом, а малярська площина образотворення часто переноситься  у тривимірний простір пластичного об’єкта – живописної скульптури чи скульптурного живопису. У творчості митця відчутне прагнення увійти у світовий художній контекст, максимально зберігши власну національну неповторність.

 

З 21 березня по 15 вересня у Львівській національній галереї мистецтв (вул. Стефаника, 3) триває виставка «Скарби Підгорецького замку»

Вперше за багато десятиліть (від 1939 року) частина творів мистецтва, які свого часу прикрашали інтер’єри Підгорецького замку, представлені для широкого кола глядачів. Зібрані воєдино понад 200 експонатів творять неповторний контекст, вони і самі розкриваються в ньому особливим чином, даючи нагоду безпосередньо торкнутись сторінок минувшини, відчути дух сторіч, зрештою, по-новому побачити справжні скарби, якими володіємо, їх непроминальну вартість.

На виставці «Скарби Підгорецького замку експонуватиметься українська частина колекції – твори живопису, скульптура, зброя, ужиткове мистецтво. Цілісна, продумана режисура експозиції з елементами інтерактивності має свій образ, втілила такі аспекти і форми популяризації музейних цінностей, які є адекватними сьогоденню.

Метою виставки є привернути увагу до визначної пам’ятки архітектури, яка потребує нашої спільної опіки. Адже після реставрації замку в його стіни можуть назавжди повернутись твори колишньої колекції.

Активний відпочинок

6 травня о 15:45 на майданчику комплексу «Медик» (вул.Горбачевського,24) відбудеться урочисте відкриття Першого чемпіонату міста Львова з футзалу на відкритих майданчиках.

На гостей заходу чекають цікаві поєдинки, в яких братимуть участь добре знані львівським вболівальникам футзальні команди:  «Кардинал», «Тайм», «ТВД», «Енергія-2», «Княжий ринок», «ЛЮ-Верест», «Бастіон», «Інтер Футзал».

Програма

14:30 – матч «Княжий Ринок» - «ТВД».

15:20 – матч «Енергія-2» - «ЛЮ-Верест».

16:00 – урочисте відкриття чемпіонату.

16:15 – брифінг для журналістів.

16:30 – матч «Інтер Футзал» - «Кардинал».

17:30 – матч «Тайм» - «Бастіон».

Для вболівальників та гостей свята на базі комплексу «Медик» є вся необхідна інфраструктура.

Організатором змагань є Футзальна Асоціація Львова. Головна мета - відновлення славних традицій футзалу у місті Лева, які ми пам’ятаємо ще з часів спільних виступів «Енергії», «ТВД», «Кардиналу» і «Тайму» у Вищій лізі Чемпіонату України.

 

У суботу, на 14:00 львів’ян та гостей міста запрошують на 4-ий ретро велопроменад «Батяри на роверах»

Ретрозаїзди відбуваються щорічно у багатьох країнах світу, не є винятком і Україна, де вже п'ять років поспіль відбуваються ретро-круїзи у Києві, Харкові, Одесі, Миколаєві, на черзі і Львів. Історія проведення таких заїздів виникла у Лондоні у 2009 і має назву Tweed Run. Сенсом Tweed Run є повернення до витоків велокультури. До заїзду допускаються різні велосипеди, але бажано, щоб це були класичні міські моделі, а власник велосипеда виглядав у стилі англійської велосипедної моди тридцятих-сорокових років XX століття. Вітається будь-який твідовий одяг та його поєднання.

У нас же нічим не гірше від англійців, є цілий шмат унікальної батярської культури зі своєю мовою, піснями, кодексом чести, традиціями та одягом.

Отож, готуйте свій анцуг, шукайте дідові батярівки та беретки, маринарки та мантелі, прасуйте гальсбіндери, всьо має бути бронзово-твідове!

Побачимося у городі та не забудьте зробити файну фризуру!

Програма
14:00 ‒ збір біля Домініканського собору на площі Музейній, проходження реєстрації.

Реєстрація у велопроменаді вартує 100 грн., оплативши участь ви отримуєте пов'язку з індивідуальним номером, який візьме участь у лотереї, де ви зможете виграти міський велосипед від наших партнерів. Кількість місць обмежена до 100 осіб.

Зареєструватися можна за посиланням: https://www.eventbrite.com/e/33621543943

16:00 ‒ початок велопроменаду «Батяри на роверах».

Маршрут:

пл.Музейна- вул. Ів.Федорова- вул. Руська- вул. Дорошенка- вул. Костюшка- вул. Листопадового Чину - вул.Каменярів -вул. Дорошенка- вул.С.Бандери-вул. Чупринки-вул. Мельника-вул. Коновальця- ПІСКОВІ ОЗЕРА - вул. Коновальця - вул. Русових-вул. Київська - вул.Чупринки - вул.С.Бандери - вул.Коперніка - ПАЛАЦ ПОТОЦЬКИХ.

Під час маршруту планується зупинка у парку Піскові озера.

17:00 ‒ чаювання та частування у дворику Палаці Потоцьких, збір та нагородження переможців, розіграш ретро-велосипеда від наших партнерів.

У програмі музичні виступи, танцювальний виступ у стилі лінді-хоп, пікнік та частування від наших партнерів здорової їжі для смачного та корисного харчування «Аґрус».

20:00 ‒ вечірка у пабі «Кантона».

 

Концерти та фестивалі

6 травня, у суботу в парку «Горіховий гай» завершуватиметься VI соціальний фестиваль «Лютин» для соціалізації дітей кризової групи в суспільстві, за допомогою спільного дозвілля з волонтерами, дітьми зі звичайних шкіл та відомими людьми

Програма

11:00 - 22:00 – фуд-зона

13:00 - 17:00 – майстер – класи, аніматори, конкурси, естафети, козацькі забави

18:00 - 19:00 – пригощання козацьким кулішем та узваром усіх учасників

16:00 - 16:15 – молебень до святого Юрія Побідоносця, покровителя міста Львова

16:15 - 18:30 – концертна програма від Центру дитячої творчості «Веселка» та Львівського муніципального хору «Гомін» (в перерві конкурси та подарунки від ТМ «Світоч»)

19:00 - 21:00 – виступ гурту Лесик Band

21:00 - 23:00 – виступ гурту ROСKOKO (дах LvivFilmCenter)

 

У День св. Юрія, покровителя Львова, 6 травня у нижній частині Митрополичих садів Святоюрської гори відбудеться благодійний концерт «Перемагаємо любов’ю».

Програма

15:00 – майстер-класи для дітей та молоді: аквагрим, малярство на склі, розпис гіпсових фігурок.

16:00 - 18:00 – ArtVoice, ILkivShcool, Орест Цимбала, Маріанна Ільків.

Вхід  вільний.

Усі зібрані кошти скерують на відновлення нижньої часини Митрополичих садів.

 

6-7 травня триватиме фестиваль New wave exhibition ‒ довгостроковий проект, експериментальна платформа для молодих художників.

Мета проекту ‒ презентація молодих амбітних художників/музикантів/дизайнерів і створення простору для реалізації їхніх проектів.

Цілі проекту:

- створити умови для якісного діалогу між молодими і досвідченими митцями

- обмін досвідом і стирання субординаційних кордонів між митцями

- залучати до співпраці художників з різних куточків України

- консолідація мистецьких напрямків

Субота

Порохова вежа

LOUNGE #NWE

12:00 до 22:00 – Візуальна екзпозиція

12:00 до 13:30 – Д. Скринник-Миська «Трансформація мистецтва та його оціночного критерію ХХ – на початку ХХІ ст.»

13:30 до 15:00 – О.Никитюк «Environmental art. Мистецтво довкілля. Міфогенез»

15:30 до 16:30 – МК Театр АВС

16:30 до 17:00 – Танцювальний перформанс «Як?» від лабораторії сучасного танцю кафедри режисури та хореографії ЛНУ імені І. Франка

16:00 до 17:00 – Space-man

17:00 до 18:00 – Театр АВС

17:30 до 18:30 – МК по бітбоксу від Тохи СмірноваMinigun beatbox

18:00 до 19:00 – Арт-музика «Почути картину» Yana Shlyabanska composer. Несказанне, але чутне •ILLITERATUS•

19:00 до 22:00 – Трансфери безкоштовні

 

FESTrepublic club

13:30 до 15:00 – Лекційний батл «Design vs Contemporary art» (Якимова Олена, Йориш Оксана)

15:00 до 16:00 – Лекція – Ю. Поліщук, Ю. Весельський «Паризька комуна – секс, наркотики, мистецтво» (представники PinchukArtCentre та арт-фонду IZOLYATSIA)

16:00 до 16:30 – Лекція кураторської групи VIDSOTOK

16:30 до 18:30 – Перформанси

19:00 до 20:00 – Презентація проекту ДОБА’ХУ колаборація художник-поет

20:00 до 20:30 – Secret Forest

20:30 до 22:00 – MODAQUAZIMODA

22:00 до 23:00 – DZ’OB та ETNO FASHIONколаборація

23:00 до 00:00 – Secret Avenue Енергія музики та динаміка танцю крізь призму об’єктива - колаборація. Alexander Bemore and Olga Shoul – колаборація

00:00 до 04:00 – Dj

 

Неділя

Порохова вежа

LOUNGE #NWE

12:00 до 20:00 – Візуальна екзпозиція

FESTrepublic club

12:00 до 12:30 – Олександр Нестеренко – «Візуальна виразність невиразного дизайну» [BAMBUK Design Studio]

12:30 до 13:15 – Олесь Кучеренко – «Крила, ноги і хвости. Ефективний персонаж в маркетингових комунікаціях» [BAMBUK Design Studio]

13:15 до 14:00 – Andrew Alexseyenko – «АІ, чатботи та майбутнє маркетингу»

14:00 – Володимир Блажівський та Степан Ласка – «Лого, граблі й рок-н-рол. VOL2» [Projector.Lviv| HAPPY]

15:00 до 16:00 – Василь Мацук — «Художник і 3D графіка. Використання цифрових технологій» [ARTpixel CG]

16:00 до 17:00 – Alisa Grace — «Некомерційна ілюстрація» [Illustrations School]

17:00 до 18:00 – Віталій Кирилів та Юрій Кирилів — «Я-концепція» [Hochu rayu. Design bureau]

14:00 до 17:00 – Катерина Тейлор: «Гордость и предубеждения молодого украинского искусства»

17:00 до 17:30 – PTASHNIK

17:30 до 18:30 – RADIANT FUTUR

12:30 до 21:30 – WIZ-ART | Сила мистецтва

21:00 до 22:30 – Катрусин кінозавр | Press pause play

22:00 до 23:30 – ZAPASKA

 

З 5 по 7 травня на подвір’ї Палацу Мистецтв (вул. Коперника, 17) триватиме Lviv Barbecue Fest

Програма Lviv Barbecue Fest

5 травня

Розважальна програма першого дня фестивалю буде присвячена спорту:

10:00-10:50 – Aerobic Dance з Сніжанною Огородник та Олею Гаврилець;

11:00-11:50 – Street Fit Lviv – функціональні тренування на свіжому повітрі у різних локаціях Львова;

12:00-12:50 – bodyART – унікальна програма на основі східної філософії для гармонійного розвитку тіла та пізнання його можливостей.

13:00-18:00 – І день Чемпіонату барбекю Гріллекс

18:00-19:00 – майстер класи від Західної шеф Групи

19:00-21:00 – виступ гурту «Барви блюзу»( програма rock-n-roll)

21:00-22:00 – ді-джей сет

 

6 травня

Другий день Lviv Barbecue Fest – найбільш кулінарний день фестивалю із конкурсами, батлами та смачними призами:

12:00-16:00 – гастрономічне шоу з Олегом Пригодою;

16:00-19:00 – ІІ день Чемпіонату барбекю Грілекс

19:00-20:00 – майстер класи від Західної шеф Групи

20:00-22:00 – виступ гурту «Барви блюзу»

7 травня

Смачна їжа на свіжому повітрі та з якісною музикою – третій день Lviv Barbecue Fest матиме насичену танцювальну програму:

12:00-13:00 – майстер класи від Gastro Club

13:00-16:00 – танцювальні батли від фіналіста «Танцюють всі», хореографа Львова у проекті «Майданс», Вадима Лященко;

16:00-19:00 – фінал Чемпіонату барбекю Грілекс

19:00-21:00 – виступ гурту «Барви блюзу»(

Вхід вільний

 

Святкування Дня міста в Парку культури

6 травня

12.00 -14.00 (площа біля арки)

• Вуличне танцювальне шоу від школи сучасного танцю «Born 2 dance» («Всеукраїнської федерації танцю»)

14.00 -16.00 (літня естрада)

• Концертна програма проекту «Відчинилося життя» з симфонічним оркестром театру ім. М. Заньковецької.

12.00 – 19.00

• Дитячий фестиваль з різноманітними розвагами:

• квести з подарунками від спонсорів,

• майстер-класи з гончарства

• аквагрим

• аніматори

• ростові ляльки

• тренінги з професійними психологами від дитячого клубу «Сім’я від А до Я»

(площа позаду літньої естради)

16.00 – 16.30

• Майстер-класи для дітей від школи сучасного танцю «Born to dance» «Всеукраїнської федерації танцю».

Концертна програма: 16.30 – 21.30

• Виступи вихованців дитячого центру «Погулянка»: 16.20 – 18.00 год.

• Виступи вокально-хореографічної студії Ганни Кривути

«Подих весни» 18.00 – 20.00

• Дитяча студія танцю «Горицвіт» розбивка 18.00 – 20.00 год.

20.00 – 21.30

• Виступ кавер-гурту «sound mix band»

7 травня

12.00

• Виступ учасників фестивалю духових оркестрів «Королівський лев»

12.00 – 19.00

• Дитячий фестиваль з різноманітними розвагами:

• квести з подарунками від спонсорів

• майстер-класи з гончарства

• аквагрим

• аніматори

• ростові ляльки

• тренінги з професійними психологами від дитячого

клубу «Сім’я від А до Я»

(площа позаду літньої естради)

17.00 – 17.30

• Майстер-класи для дітей від школи сучасного танцю «Борн 2 денс» «Всеукраїнської федерації танцю».

Відкриття сезону
Львівська дитяча залізниця запрошує на урочисте відкриття 66-го сезону. Свято відбудеться 7 травня об 11:00 біля станції «Сонячна» у Стрийському парку Львова. У програмі дійства: веселі конкурси для дітей із солодкими призами, безкоштовні рейси дитячою залізницею та розіграш п’яти золотих квитків на безкоштовний проїзд упродовж усього сезону.

Підготувала Марія Стахів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!