Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2784 0
Медіа-хаб «Твоє місто» радить, чим зайнятися у Львові під час найближчих вихідних.
фото: plus.google.com

фото: plus.google.com

Театр

Вистава «Дихання» у театрі Леся Курбаса

Чим є стосунки в теперішньому часі і світі з його катастрофами, ритмами, ринковими пропозиціями і попитом на все нове? Чому двоє несподівано прагнуть простого, але незмірно великого і величного: спільно дати життя новій людині і взяти за це відповідальність? Перед ким, зрештою, мають відповідати: перед планетою, що буде обтяжена ще одним організмом, який споживає, забруднює, вичерпує, чи суспільством, що потребує «вартісних» людей, або ж одні перед перед одним, бо ця нова людина в своєму організмі зшиє їх навіки?

Коли: 13 травня 2018, 19:00

Адреса: вул. Леся Курбаса, 3

Вартість квитків: 150-200 грн

Придбати квитки можна за посиланням.

Вистава «Так казав Заратустра» у театрі Леся Курбаса

Спроба перенести думки Ніцше/Заратустри у сьогоднішні українські реалії; впровадити один з найвизначніших філософських творів Європи ХХ ст. в контекст української культури століття ХХІ-го.

Сучасний театр в Україні мало розвивається у напрямку експериментальних пошуків та нових інтерпретацій, намагаючись створити так званий розважальний «фаст-фуд». А тому, можна сказати, що проект орієнтовано насамперед на пошук духовних джерел, драйву життя через форми слова, пластики, співу, візуального оформлення.

Коли: 12 травня 2018, 19:00

Адреса: вул. Леся Курбаса, 3

Вартість квитків: 80-100 грн

Придбати квитки можна за посиланням.

Вистава «Марія Заньковецька» у Національному академічному українському драматичному театрі ім. Марії Заньковецької

Перша постановка вистави «Марія Заньковецька» була презентована 1972 року і не зникала з репертуару театру 22 роки. Вистава стала своєрідною творчою візитівкою заньківчан на багато років. Здавалося з примітивно біографічної п’єси неможливо зробити цікаву виставу. Виявилось можна!

Коли: 12 травня 2018, 18:00

Адреса: вул. Лесі Українки, 1

Вартість квитків: 40 - 200 грн

Придбати квитки можна за посиланням.

Вистава «Наш веселий Колобок» у Львівському академічному обласному театрі ляльок

Широковідома народна казка про Колобка стала основою для створення цієї вистави. В ній герой намагається пізнати таємниці навколишнього світу. Саме він, цей світ, здається йому таким прекрасним тому, що на його думку, в ньому все живе має жити у мирі та злагоді. Проте перші його зустрічі із Ведмедем, Вовком, Лисицею а головне із Їжаком дозволяють Колобку наочно пересвідчитись у тому, що дружба – це робити добро ближньому. Вірним і надійним другом для Колобка стає Їжак. Саме він допомагає герою провчити підступних і свавільних Ведмедя, Вовка і хитру Лисицю, чим і доводить, що справжня дружба завжди допомагає у біді.

Коли: 12 травня 2018, 12:00, 14:00

Адреса: пл. Данила Галицького, 1

Вартість квитків: 40-50 грн

Придбати квитки можна за посиланням.

Музика

Фестиваль камерної музики «3/4»

Фестиваль камерної музики «3/4» – подія, що об’єднає музикантів із чотирьох країн: Франції, Німеччини, Польщі та України. У форматі концертів, лекцій та майстер-класів вони не лише познайомлять слухачів із чудовими зразками класичної музики, а й матимуть на меті створити неповторну, теплу атмосферу спілкування та навчання, яка сприятиме розвитку потенціалу українських молодих музикантів.

Солісти:

Міхал Наги, гітара (Польща)

Аркадіуш Крупа, гобой (Польща)

Михайло Закопець, гобой (Україна)

Клаудіуш Баран, бандонеон (Польща)

Андрій Бєлов, скрипка (Україна-Німеччина)

Пьотр Лято, кларнет (Польща)

Львівський Смичковий Квартет

Коли: 12 травня 2018, 20:00

Адреса: вул. Стрийська, 29 / вул. Козельницька, 4

Вартість квитків: 50-250 грн

Придбати квитки можна за посиланням.

Фестиваль Razomfest 2018 у !FESTrepublic Club

5-ий ювілейний Razomfest 2018 відбудеться вже 12-13 травня у Львові!

Особливо атмосферним та незвичним, сповненим найкращих та найвибуховіших вражень, душевним та шаленим буде 5-ий Razomfest! Суміш вибухового лайн-апу та неймовірного драйву вже за кілька місяців у Львові!

North, South, East and West – всіх єднає Razomfest!

Razomfest 2018 – 5-ий ювілений фестиваль, де об’єднуються музика, література та подорожі. Фестиваль відбудеться 12-13 травня у Львові. 12 травня – музика. 13 травня – література та подорожі.

Коли: 12 травня 2018, 15:00

Адреса: вул. Старознесенська, 24-26

Вартість квитків: 250-600 грн

Придбати квитки можна за посиланням

Концерт «Мамі» від капели «Дударик» у Львівській обласній філармонії

В дивовижному обрамленні – Симфонічного оркестру, Рок- групи і капели «Дударик» звучатимуть найвидатніші українські та європейські музичні творіння у виконанні солістів львівської, київської та європейської сцени Соломії Приймак, Софії Соловій, Тетяни Вахновської, Назара Тацишина та Оксани Мухи!

Білозір, Івасюк, Гулак-Артемовський, Білаш, Поклад, Деліб, Пучіні, Росіні, Моцарт та ін.. – їх музика прекрасна, така, яку можна подарувати Найріднішій.

Коли: 13 травня 2018, 16:00, 18:30

Адреса: вул. Чайковського, 7

Вартість квитків: 100-300 грн

Придбати квитки можна за посиланням на перший та другий концерт

Концерт Antonio Gomez Cruz у Малевич: night club & concert arena

Кращі хіти Hulio Iglesias, Enrique Iglesias, Rikki Martin, Mark Antony та інших легенд! Музика в стилі Salca, Bachata, Latin Pop, Bolero, Bossa Nova та інші. Яскравий і талановитий співак з Домініканської республіки – Антоніо Гомез Круз.

Цей виконавець з неповторним голосом вже завоював серця шанувальників латиноамериканської танцювальної і клубної музики. Його феєричний виступ на шоу «Голос Країни» підкорив серця усіх членів журі та мільйонів глядачів у всій країні. У 2015 році Тоні зібрав Remol’s Cover band – колектив досвідчених віртуозних музикантів. Їх мета – виконувати улюблені хіти для шанувальників найвідоміших сучасних хітів у стилі латино-поп, боса нова, боса джаз, бачата, реггетон, джаз.

У репертуарі Remol’s Cover band – найвідоміші пісні світових зірок і зірок латиноамериканської музики, композиції, які перемагали в конкурсах, преміях, хіт-парадах. В цьому році робота в якості запрошеної зірки в мегапопулярной передачі «Танці з зірками». Тоні Ремоль (творчий псевдонім) не просто виконує пісні, а ділиться рідною культурою, в якій народився і виріс. Виконувати цю музику він навчився у себе на батьківщині, беручи уроки вокалу у Ентоні Сантоса (Antony Santos) – відомого в Латинській Америці бачатеро (виконавець народної музики Домініканської республіки). Це створює оригінальну і неповторну подачу на виступі Remol’s Cover band.

Коли: 13 травня 2018, 19:00

Адреса: просп. В'ячеслава Чорновола, 2

Вартість квитків: 150-300 грн

Придбати квитки можна у касах клубу.

Фортепіанний концерт Disney Presents у кав’ярні «Штука»

За фортепіано Олексій Карпенко. У програмі – імпровізації за мотивами мелодій з мультфільмів «Холодне серце», «Мадагаскар», «Шрек» та інших.

Коли: 13 травня 2018, 19:00

Адреса: вул. Котлярська, 8

Вхід вільний

Кіно

Фільм Месники: Війна нескінченності в кінотеатрі Планета Кіно

Знавіснілий від бажання підпорядкувати собі світ Танос (Джош Бролін) зумів здобути наймогутніший артефакт в світі – Рукавичку Нескінченності. Він збирає камені вічності, щоб в його руках була зосереджена сила, якій немає рівних. Небезпека нависла над усім світом і єдині, хто могли б протистояти Таносу – це Месники. Але давно в минулому часи, коли вони пліч-о-пліч захищали планету. Чи зможуть герої помиритися заради нової місії?

Фантастичний бойовик «Месники: Війна нескінченності» стане 19-м фільмом з Кінематографічного всесвіту Marvel. Картина є продовженням фільмів «Месники» (2012) і «Месники: Ера Альтрона» (2015). Режисуру довірили братам Ентоні і Джо Руссо. Для них це третій фільм разом із Marvel. Анонсовано, що зйомки будуть повністю проводитися камерами IMAX. Таким чином картина про супергероїв стане першим не документальним фільмом, повністю знятим на камери ІМАХ. За словами творців, новий фільм перевершить все, що виходило на екрани раніше.

Коли: 12 та 13 травня протягом дня

Адреса: вулиця Стрийська, 30, Сокільники, Львівська область

Вартість квитків: 140 грн

Придбати квитки можна за посиланням.

Кінопокази Docu/Хіт у кінотеатрі «Копернік»

DOCU/ХІТ презентує документальні стрічки–фаворити міжнародних кінофестивалів. Це три фільми, що поєднують історії про боротьбу – про тіло й уразливість в сучасному танці, про порятунок уцілілих від бомбардувань, про дитинство серед звуків війни.

Номінант на премію «Оскар», володар нагород на фестивалях Sundance, CPH:DOX, у Їглаві, фільм «Останні люди в Алеппо» сирійського режисера Фераса Файяда простежує зусилля визнаної на міжнародному рівні організації «Білі шоломи» в місті Алеппо. До неї входять звичайні громадяни, які першими поспішають на місце бомбардувань та військових атак з надією врятувати життя.

Через особисту історію знаменитої танцівниці Боббі Джен Сміт данська режисерка Ельвіра Лінд занурює глядачів у світ сучасного танцю та оприявнює емоційну трясовину, де переплітаються мистецтво, романтичні стосунки та рішучість. Фільм «Боббі Джен» було відзначено на кінофестивалі Трайбека, на фестивалі у Філадельфії, також він отримав почесну нагороду Cinema Eye.

Знята на лінії фронту, на сході України, стрічка данського режисера Сімона Леренґа Вільмонта «Віддалений гавкіт собак» спостерігає за життям 10-річного Олега, який мешкає з любою бабусею в селі Гнутове на Донеччині. Фільм фіксує, як природна боротьба дитини за пізнання світу переплітається з небезпеками та викликами, що приносить війна. Стрічка отримала низку нагород на Міжнародному фестивалі документального кіно в Амстердамі, на кінофестивалі в Ґетеборзі та в Салоніках. На Docudays UA в Києві студентське журі фестивалю відзначило цей фільм головною нагородою.

Фільми демонструються мовою оригіналу з українськими та англійськими субтитрами.

10 травня 19:00 – Боббі Джен

Мова оригіналу – англійська з українськими субтитрами

11 травня 19:00 – Віддалений гавкіт собак

Мова оригіналу – російська, з англійськими субтитрами

12 травня 19:00 – Останні люди в Алеппо

Мова оригіналу – арабська з українськими та англійськими субтитрами

13 травня 19:00 – Боббі Джен

Мова оригіналу – англійська з українськими субтитрами

14 травня 19:00 – Віддалений гавкіт собак

Мова оригіналу – російська, з англійськими субтитрами

15 травня 19:00 – Боббі Джен

Мова оригіналу – англійська з українськими субтитрами

16 травня 19:00 – Віддалений гавкіт собак

Мова оригіналу – російська, з англійськими субтитрами

Коли: 10 травня 2018-16 травня 2018

Адреса: вул. Коперника, 9

Придбати квитки можна за посиланням.

Виставки

Арт-проект «Трансгресія» у Культурно-мистецькому центрі «Дзиґа»

Проект «Трансгресія» – це презентація творів викладачів кафедри Інтермедійної пластики з факультету образотворчого мистецтва Університету Міколая Коперника в Торуні (Польща). До участі у виставці також запрошено групу студентів, які долучаються до занять на напрямках «медіа-мистецтво» та «візуальна освіта». Всі твори повстали внаслідок теми, зазначеної в назві експозиції.

Ідея виставки стосується поняття трансгресії як тенденції розвитку в різних вимірах, включаючи самореалізацію себе, завдяки якій ми можемо вийти за межі наших власних можливостей розвитку – духовного та емоційного. Трансгресія також є тенденцією пізнання нових явищ, інформації про світ чи людину. Таким чином, ми можемо розуміти це як взаємопроникнення різних переживань і досвіду, що змушує художника переходити власні досі існуючі межі.

Учасники виставки: викладачі кафедри Інтермедійної пластики Університету Міколая Коперника в Торуні (Польща): д-р Дорота Хілінська, д-р Йоанна Холасцінська, д-р габ. Вітольд Юркевич, д-р габ. Анна Коля, проф. Мар’ян Стемпак, д-р Томаш Влажьляк та студенти: Маґда Ґурська, Ольґа Ґрибович, Каспер Хейн, Даніель Леван, Давід Левандовський, Аліна Сметана.

Коли: 11 травня 2018-03 червня 2018

Адреса: вул. Вірменська, 35

Вхід вільний

Виставка «Артур Клозе і його карна справа ST/1316017/2017» у Музеї ідей

Мистецтво переслідуваного німецького художника та його українських друзів. Темою виставки є Портрет. Йдеться не лише про портрети, які створив німецький митець та куратор Артур Клозе, але також про те, що цими портретами зайнялася кримінальна поліція міста Кассель разом з прокуратурою міста. Нинішня виставка дуже актуальна, оскільки її відкриття відбудеться за кілька днів перед початком судового процесу.

Про те, як катастрофічно виглядає в Німеччині справа з свободою мистецтва говорить той факт, що Артур Клозе постане 24.5.2018 перед судом за свою творчу роботу, основною частиною якої є портрет провінційного німецького політика Landrat Uwe Schmidt. Це портрет завбільшки півтора метра був виконаний з екологічного матеріалу – лайна безпритульних собак. За цю роботу (під назвою „Ceci n’est pas eine Pfeife, c’est Hundescheisse“) Клозе в лютому цього року отримав за кордоном нагороду, а в його власній державі за цей самий твір мистецтва його чекає судовий процес.

На виставці також будуть представлені збільшені оригінали документів німецької прокуратури, на яких є фото, зроблені кримінальною поліцією … фото портретів з лайна.

Абсурдні дії німецької кримінальної поліції і прокуратури, яка обмежує і переслідує свободу мистецтва, спровокували мистецьке середовище в Україні – сім художників підтримали ідею Артура і створили власні арт-об»єкти на цю тему. Ужгородські і львівські митці поєднали в своїх об’єктах німецьку реальність з реальністю Західної України.

Нинішні атаки німецької держави на свободу мистецтва нагадують тоталітарний режим. Тож на цій виставці буде також представлено портрети Леніна, Маркса та Енгельса. Ці оригінальні картини були намальовані художниками західної України, якої своєю творчістю багато років підтримували комунізм. Тобто ця концепція має тісний зв’язок з Західною Україною… (Артур Клозе)

Артур Клозе (Німеччина) народився 29 березня 1971 року в Krappitz, Польща, художник, куратор, акціоніст, автор і засновник German Center of Modern Art, який розташований в Hombressen, район Касселя. 1991 році навчання в Ліцеї образотворчого мистецтва в Ополі, Польща.

У 1994 році, переїжджає до Касселя, де вивчає візуальну комунікацію в Кассельській Академії образотворчого мистецтва, в анімаційному класі професора Пола Дризсена.

1996 – стипендія від Cusanuswerk за короткометражний фільм «Хробак Jacques». На 850-річчя заснування Москви він зняв фільм «Корк».

2008 – за підтримки Goethe-Institut Kraków, опублікував книгу про Німеччину та Польщу «Таємнича країна Ополе».

2014 – куратор виставки сатиричних творів серії «Ласкаво просимо в Сочі» російського художника Василя Слонова, в Касселі. Виставка робіт цієї серії в російському місті Перм раніше була закрита владою, проголошена «занадто непатріотичною» або «Ворожою для Росії».

В 2016 році заснував німецький Центр сучасного мистецтва. Крім художніх виставок, організував там в липні 2016 року перший фестиваль молодого грузинського анімаційного фільму. За його відданість і роботу у цій галузі Клозе був нагороджений восени 2016 року в Грузії.

Коли: 04 травня 2018 - 23 травня 2018

Адреса: вул. Валова, 18а

Виставка «Четвертий вимір» творчої групи «Арт-Хотин» у Львівському музеї історії релігії

Троє буковинських художників, кожен з яких по-своєму унікальний, – Валентина Козяр, Михайло та Іван Кириленки – це плеяда митців-новаторів, які 2010 року об’єдналися і мають спільне бачення. Творча група «Арт-Хотин» відображає характерні риси живопису одеської і львівської шкіл у поєднанні з колоритом Буковини, своїм світоглядом митця. Це своєрідна художня мова сучасного мистецтва.

Проект «Четвертий вимір» – це вимір духовності, де кожна робота змушує глядача замислитися над окремими аспектами життя, це звернення до внутрішнього світу людини, до пізнання свого Я.

Буковинський тандем працює в стилі абстракції. Роботи поєднують земне і небесне, уявне і дійсне, реальне і символічне. Це світлі, наповнені добром, теплом і любов’ю полотна: «Чаша добра» і «Кульбабки» Івана Кириленка, «Мій янгол» і «Натхнення» Валентини Козяр, «Замріяна» і «Лірична» Миколи Кириленка та багато інших.

Художники є учасниками всеукраїнських і міжнародних арт-фестивалів, симпозіумів, виставок, аукціонів. Їхні твори зберігаються у приватних колекціях, музеях України і за кордоном.

Коли: 25 квітня 2018 - 14 травня 2018

Адреса: пл. Музейна, 1

Виставка екоплакату Асоціації дизайнерів-графіків «4-й блок» у Львівському кіноцентрі / Lviv Film Center

До 32 річниці аварії на Чорнобильській АЕС, львів’янам представлять експозицію з 32-х екологічних плакатів міжнародної Асоціації дизайнерів-графіків «4-й блок».

Мета акції – привернути увагу до сучасних екологічних проблем. Відвідувачів виставки мотивуватимуть глобально осмислити рівень відповідальності людини за суттєві зміни, що нині відбуваються в екосистемі Землі.

Плакатна акція «LIFE» – це збірна колекція екологічних плакатів, об’єднана тематикою екологічних проблем нашої планети. Провідні дизайнери з різних країн світу створили 32 плакати, що відображають ставлення до актуальних природних негараздів, акцентуючи увагу на розумінні майбутнього розвитку людства.

Виставку приурочено річниці Чорнобильської аварії, яка стала потужним поштовхом до осмислення глобальних екологічних проблем, переконливим аргументом на користь відмови від використання ядерної енергетики і переходу на альтернативні джерела отримання енергії, більш дбайливого ставлення до нашого дому – планети Земля.

Сьогодні питання української самоідентифікації, яке не може не бути пов’язано зі знанням історії та, врешті-решт, «чорнобильськими» наслідками, важливе як ніколи. Саме тому, у рамках відкриття плакатної акції, 26 квітня, о 15:00, львівська дослідниця, культуролог – Ярослава Яковлєва прочитає лекцію «Чорнобиль: радіоактивна пам’ять українців». Слухачі, які долучаться, зможуть поміркувати над культурно-соціальним значенням аварії на ЧАЕС у процесі пострадянської зміни світогляду українців.

Міжнародна Асоціація дизайнерів-графіків «4-й Блок» – громадське об’єднання дизайнерів, арт-менеджерів та митців, зацікавлених у розв’язанні екологічних проблем засобами мистецтва. Асоціація створена на добровільних засадах з метою підтримки й розвитку творчих ініціатив в області екології, дизайну й культури.

Кураторка проекту – Ярослава Яковлєва, менеджерка культури, STEAM-викладачка.

Коли: 26 квітня 2018 - 16 травня 2018

Адреса: вул. Володимира Великого, 14а

Виставка Ольги Шишунової Beer is Art у Коктейль-бар Dr. Ink

Beer is Art! – виставка картин, написаних виключно пивом без додавання жодних інших барвників та фарб. Запрошує Ольга Шишунова – львівська художниця, яка створює полотна у стилі foodart. Засновниця проекту «Тепле мистецтво».

Коли: 29 квітня 2018 - 31 травня 2018

Адреса: вул. Яна Жижки, 7

Виставка сучасного українського живопису з колекції Андрія Супруненка у Львівській національній галереї мистецтв ім. Бориса Возницького

Живопис та графіка Олега Тістола, Влади Ралко, Володимира Буднікова та Павла Макова. Задум експозиції полягає у представленні безкомпромісного сучасного мистецтва, що зможе поєднати пам’ять про минуле з рухом у майбутнє.

Андрій Супруненко – архітектор, колекціонер, куратор. Згідно рейтингів видань Forbes Україна та ArtUkraine його збірка входить до десятки кращих колекцій сучасного українського мистецтва.

Художники, що становлять ядро колекції Андрія Супруненка, вже давно стали класиками – так само, як класикою українського сучасного мистецтва стали представлені тут роботи.

Картини Олега Тістола початку нульових з циклу «Національна географія» – етапні для свого часу, також стали частиною історії. Оспівування краси національного стереотипу – творче кредо митця.

Павло Маков у всіх своїх проектах створює замкнутий символічний світ утопії, втраченого раю, дантового Paradiso perduto. В рай закрадається архетипічна фігура воїна-руйнівника – знак мілітаризованої свідомості часу…

Роботи Влади Ралко у стилістиці нео-авнгарду, нео-примітиву з чітко окресленими площинами локального кольору, виглядають незвично з урахуванням її сучасної, більш експресивної, манери.

Ієрогліфічні пейзажі Володимира Буднікова насичені енергією яскравих колірних фонів. Натхненний, експресивний, багатомірний живописний стиль, притаманний художникові, артистизм цього стилю створюють відчуття розкутості, насолоди, єдиного духовного запалу.

Коли: 12 квітня 2018 - 24 червня 2018

Адреса: вул. Стефаника, 3

Інші події: лекції, тренінги, вечірки

XIII Міжнародний фестиваль особливих театрів «Шлях»

Фестиваль збере разом 15 театральних колективів з України, Польщі, Литви та Білорусі. В рамках фестивалю відбудуться театральні майстер-класи від спеціалістів з Києва, Любліна та Вроцлава, а фотографи зможуть спробувати себе у міжнародному фотоконкурсі «Театр в об`єктиві».

12 травня у Першому театрі буде міжнародний день з великим спектром технік і тем. Театр «Золота молодь» виступлять із прем`єрою «Прадавня Легенда» – це містична розповідь про створення світу, сонця і вічного протистояння світлих і темних сил. Улюбленці Києва – народний театр «Паростки» також привезуть прем`єру – «Вінні Пуха». Польський колектив «Akademia Artystyczna» – будуть розповідати про тему Дому в техніці театру руху і чорного театру, а литовці «Anyksciu sviesa» піднімають складну тему тотального контролю суспільства у виставі «Пробудження». Мінімалістичний драматичний колектив «Преодоление» привезуть виставу про двох жираф і їх буденне життя-буття.

Родзинкою цьогорічного фестивалю і третім блоком є подія 11 травня у Першому театрі (вул. Гнатюка, 11), де о 18:00 зіграють виставу для дорослих за твором Корнеля Макушинського, який народився у Стрию ще до першої світової війни. Театр EUFORION покаже «9 коханок кавалера Дорна». Ця вистава особлива тим, що психічно хворі актори не тільки грають самих себе, але й анімують ляльки, які уособлюють схиблення головного героя. В психотичному світі кавалера Дорна з`являються люди в існуванні яких можна засумніватись.

Цьогоріч фестиваль вперше стане інклюзивним і в ньому візьмуть участь 2 колективи де особливих акторів немає. Одним із експериментаторів став молодіжний театр «EYE», що працюєм при Професійному Вільному театрі ОКО, які покажуть свою виставу «Не зволікай» 11 травня.

Деталі за телефоном:

096 218 44 47 – Войтюк Анастасія, директор МТЦ «Непротоптана стежина»

050 229 64 93 – Сімака Анастасія, координатор фестивалю

Коли: 11 травня 2018 - 13 травня 2018

Адреса: Різні локації міста

Вхід вільний за умови реєстрації

Велогонка «Х Тур Галичини» на стадіоні «Арена Львів»

Ювілейна багатоденна шосейна велогонка «Х Тур Галичини» у 8-ми категоріях учасників в три етапи: пролог, групова гонка та роздільна гонка

Запрошуються діти та дорослі спортсмени, а також чоловіки та жінки аматори та ветерани. Реєстрація триває до 1 травня (для реєстрації необхідний ідентифікаційний код).

Зареєструватись можна безпосередньо на події за 750 грн. Спортсмени віком до 16 років включно беруть участь у змаганні безкоштовно.

Координатор – Анатолій Сосніцький, +38 (098) 054-40-00‬

Коли: 11 травня 2018 - 13 травня 2018

Адреса: вул. Стрийська, 199

Вартість квитків: 0-750 грн

Дитячий форум 2018 у Львівському палаці мистецтв

11 Дитячий Форум – один з найбільших  фестивальних заходів в Україні для розвитку та радості дітей та їхніх батьків. Дитячий Форум –  це 1000 заходів за 4 дні: читання, конкурси, квести, роботи, віртуальна реальність, ігри, майстер-класи, наукові досліди, спортивні

розваги, події для дошкільнят та батьків, а також новинки для дітей від українських видавців на книжковому ярмарку.

Цього року діти-відвідувачі потраплять до чарівного Королівства «Буквордс», подорожуватимуть тематичними землями королівства та збиратимуть ключі від нього. Здобути ключ можна взявши активну участь у тематичному просторі.

Для діток від 3 до 5 років буде діяти окремий простір. Руханки, театральні сценки, майстер-класи, малювання, музика, читання і не тільки.

Вхід безкоштовний для: дітей з багатодітних родин, дітей з малозабезпечених родин, осіб з інвалідністю, дітей переселенців, дітей учасників АТО, учасників бойових дій і героїв Майдану, вихованців дитячих будинків та інтернатів, дітей-сиріт та напівсиріт, пенсіонерів (за віком).

Всі заходи на території Дитячого форуму – безкоштовні.

Коли: 10 травня 2018 - 13 травня 2018

Адреса: вул. Коперника, 17

Вхід вільний

Читання та створення святкової листівки до Дня матері у торгово-розважальному центрі King Cross Leopolis

Книгарня «Є» запрошує дітей віком 4-8 років та їхніх батьків на читання книжки Ю


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!