Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.Tv рекомендує

1701 0
10 та 11 листопада у Львові організують ніч для жінок, а також чекають виступів «Плач Єремії» та бою Олександра Усика.
Фото: Julia Sakałoŭskaja

Фото: Julia Sakałoŭskaja

Вистави

«Давай займемося сексом»

10 листопада, 18:00, Перша Львівська Медіатека

У Львові покажуть трагікомедію Валентина Красногорова «Давай займемося сексом». У виставі грає четверо акторів, а сама постановка анонсується як блискуча пародія на cучаcне cуcпільcтво з його cтрахами та cподіваннями, цінноcтями та ідеалами.

«Ніч для жінок»

10 листопада, 18:00, площа Генерала Григоренка, 5.

Театр «Воскресіння» підготував для глядачів комедію «Ніч для жінок». П'єса відома постановками в усьому світі. За сюжетом, шестеро безробітніх друзів зневірилися в тому, що можуть знайти роботу. Оголошення в газеті інформує про те, що за вхід в бар, де показують чоловічий стриптиз, кожна дама має викласти 200 доларів і герої стають зірками місцевого стриптизу.

Квитки на виставу можна придбати за посиланням.

Кіно

Показ фільму Манон Луазо «Мовчазна війна»

10 листопада, 19:00, Територія Терору

Фільм покажуть врамках фестивалю Docudays UA. Від початку конфлікту в Сирії тисячі жінок постраждали від зґвалтувань, що їх сирійський режим використовує як зброю у війні, коячи злочин проти людства. Жінки, які висловлюються в цьому фільмі, вирішили порушити мовчанку. Їхні свідчення - рідкісні, виняткові і дуже сумні. Вони - голоси невимовних злочинів режиму Башара аль-Асада.

Квитки можна придбати в касах Gastroli.ua, чи онлайн.

Концерти

Тарас Чубай та гурт «Плач Єремії» у Львівській опері

10 листопада 17:00 та 19:00, Львівська опера

До 70-ліття Грицька Чубая гурт «Плач Єремії» виступлять у Львові одразу з двома концертами. Гурт тобіцяє зіграти найкращі пісні, написані на слова львівського поета. До речі, збірка Грицька Чубая «Плач Єремії» побачила світ в 1998-му році у Львові.

Квитки на подію можна знайти тут.

Вадим Холоденко з сольним концертом у Львові

10 листопада, 19:00, Львівський органний зал.

10 листопада, всесвітньо відомий піаніст Вадим Холоденко виступить у Львові. Він піаніст з Києва, який давав концерт в найбільших залах Європи, Америки та Азії. Це буде єдиний концерт піаніста у Львові.

Знайти квитки на подію можна тут.

Спорт

Усик vs Белью в Multiplex

10 листопада, 23:00, Multiplex на вул. Кульпарківській, 226.

10 листопада в Multiplex проведуть трансляцію бою між Олександром Усиком та Тоні Белью. О 23:00 трансляція розпочнеться з показу фільму «Абсолютний чемпіон», а далі за розкладом, о 23:45, відбудеться трансляція бою.

Квитки на подію можна придбати тут.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!