Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1702 0
Цих вихідних у Львові – ніч жахів, ніч в храмі, Олег Скрипка та день відкритих дверей в львівському тролейбусному депо.
Фото: Julia Sakałoŭskaja

Фото: Julia Sakałoŭskaja

Кіно

«Король Данило», показ фільму і зустріч з режисером

24 листопада, 19:00, Кінопалац на Театральній

Львів’ян запрошують на показ фільму «Король Данило». Також буде унікальна можливість поспілкуватися про фільм з режисером. За інформацією організаторів, задати питання кінематографісту можна буде як до, так і після перегляду фільму.

Квитки можна придбати за посиланням.

Ніч великого жаху

24 листопада, 21:40, Кінопалац на Театральній.

Після перегляду українського історичного бойовика, в Кінопалаці залишаться тільки найсміливіші. Всіх, хто не полюбляє фільми жахів та полюбляє незалежний кінематограф запрошують на перегляд фільму «Менді» режисера Паноса Косматоса.

Фільм можна буде переглянути ще протягом тижня, а квитки на суботній показ тут.

Кіноніч в Коммуні

24 листопада, 23:30, вул. Галицька, 1.

В рамках кіноночі покажуть три фільми: «Вовк з Уолл-стріт», «Гра в імітацію» та «Найвеличніший шоумен». Вартість події – 140 гривень. Кава, чай та смаколики – безкоштовно.

Квитки можна придбати безпосередньо на місці.

Вистави

Людина в підвішеному стані

25 листопада, 19:00, Театр Лесі

П`єса «Людина в підвішеному стані» написана у 2011 році. Це перша постановка п`єси в Україні та світі. Символічно, що вона відбувається в театрі Лесі, де стались події частково описані в тексті. Ця вистава – про театр, про «поганий» театр, де ніхто не розуміє, що він робить та для чого, де сплутались особисті та професійні образи і конфлікти, де всі засуджують один одного та бояться правди; про те, що такий спосіб існування неприйнятний та веде до самознищення, що в підсумку й відбувається. І стає очевидно, що вистава – не лише про театр.

Квитки на подію можна придбати онлайн.

Концерти

Авторський вечір Олега Скрипки

25 листопада, 19:00, Кіноцентр Довженка

Фронтмен легендарного українського рок-гурту «Воплі Відоплясова» приїздить до Львова з авторським вечором. У програмі – улюблені пісні гурту, гра Олега Скрипки на баяні та гітарі, а також незаплановані імпровізації.

Познайомитися з лідером «ВВ» можна, купивши квиток.

Події

Ніч у підземеллі

23 та 24 листопада, 20:00, Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла.

Для всіх охочих в храмі проведуть екскурсію підземеллями. Особливого шарму і таємничості додає те, що екскурсію проведуть вночі. Відвідувачів прийматимуть з 20:00 до 23:00 кожних півгодини.

Квитки для дорослих - 20 грн, студентів - 15 грн (при наявності студентського квитка), школярі - 5 грн, дошкільнятам - безкоштовно.

День відкритих дверей у тролейбусному депо Львова

25 листопада, 12:00, вулиця Тролейбусна, 1

З нагоди 66-річчя курсування тролейбуса у Львові (від 25 листопада 1952 року), тролейбусне депо міста відчиняє свої двері для містян, які хочуть більше дізнатись про роботу львівських тролейбусів.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!