Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2178 0
Один вдома, баба Пріся і Дон Жуан - куди піти на перші вихідні грудня 2018-го року.
Фото poihalyznamy.lviv.ua

Фото poihalyznamy.lviv.ua

Вистави

Дон Жуан

1 грудня, 2 грудня, 18:00, Львівська опера

Історія іспанського спокусника Дон Жуана давно є відомою людям і стала приводом для багатьох театральних постановок. В суботу та неділя Львівська опера запропонує не тільки побачити, а й почути Дон Жуана від Моцарта. Його Дон Жуан – це втілення безрозсудної відваги, кипучої енергії, незнищенного оптимізму і любові до життя

Квитки на подію можна придбати просто зараз

Баба Пріся (18+)

1 грудня, 19:00, Театр Лесі

Баба Пріся , за словами авторів, це «сучасна українська народна трагікомедія». У драмі йдеться про сім’ю, що мешкає у Чорнобильській зоні відчуження. Головує у ній «дуже, дуже, дуже стара» баба Пріся, котра товаришує з русалками, під’їдає галюциногенні гриби і якось у війну зарізала дванадцятьох німців. Нічого дивного, як для Чорнобильської зони.  

Щоби побачити Бабу Прісю, треба спершу купити квиток

Коханець

2 грудня, 19:00, Театр Домус на вулиці Кушевича, 1 (Палац Хоткевича)

Одразу попереджаємо, ситуація непроста: є подружжя, чоловік і дружина. У дружини є коханець, про якого знає чоловік. В цей же час подружжя шукає, чим є для них кохання і чи є між ними кохання? 

Знаючи це, можна і про квитки подумати.

Кіно

Один вдома ( мовою оригіналу)

2 грудня, 19:30, Львівський обласний молодіжний центр

Зима щойно почалася, як молодіжний центр вже попіклувався, аби львів'яни побачили Кевіна, якого залишили одного вдома. Це також може стати непоганою нагодою для тих, хто хотів підтягнути англійську в 2018-му.

Перегляд є благодійним, а всі кошти підуть на лікування Івану Лучуку 

Читайте також: Львів'ян просять допомогти письменнику Івану Лучуку

Концерти

 

Вагоновожатые

1 грудня, 19:00, FESTrepublic

Гурт з Дніпра завітає до Львова в перший день після осені і розпочне з нашого міста тур на підтримку нового альбому«Референс». Гостями концерту також стануть молоді і популярні серед молоді Kurs Valut.

Квитки можна придбати тут.

Львівський органний зал пропонує глядачам одразу чотири концерти цих вихідних.

Музика Баха.Органний ланч

1 грудня, 15:00.

Концерт від солістки Органного залу Олени Мацелюх. В програмі - тільки вибрані твори Йоганна Себастьяна Баха, які особливо гарно смакують в обід.

Нова стара романтика

1 грудня, 19:00

Концерт Ореста Коструба та Ukrainian Festival Orchestra під керівництвом директора Органного залу Івана Остаповича. Закінчать вечір симфонією №8 Франца Шуберта, яка символічно називається «Незакінчена».

Вечірня молитва

2 грудня, 17:00

Хорова капела «Трембіта» виконає у Львові вечірню молитву і допоже слухачам зануритись у неосяжнийдуховний світ та насолодитися спокоєм.

Музика Борткевича. Повернення до витоків

2 грудня, 19:00

Скрипаль Тимур Якубов, піаніст Євген Левкулич та вокалістка Інна Калугіна представлять програму з вибраних творів композитора Борткевича. 

Квитки на концерти можна знайти на офіційному сайті Львівського Органного залу. 

 

 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!