Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2379 0
8 та 9 грудня у Львові прем'єра двох провокативних фільмів, повернення джазу і весілля для всіх.
Фото poihalyznamy.lviv.ua

Фото poihalyznamy.lviv.ua

Вистави

Весілля. САД божественних пісень

8 грудня, 19:00, Слово і ГолоС, вулиця Городоцька, 38.

Весілля є одним з найдавніших живих ритуалів народу. Тому театральний проект збудований на традиційних весільних піснях з усієї України.

Тривалість вистави 1 год 15 хв, а квитки можна придбати тут.

Поїзд зі Львова

8 грудня, 18:00, театр «Воскресіння».

Вистава побудована на ретро-музиці 20-40их років 19 ст. Львова. У виставі звучить жива музика і живе виконання пісень акторами театру. В основі сюжету – ностальгічні спогади двох старших людей про події, які відбувались. Ці спогади і світлі, оскільки вони були тоді молодими, і водночас гіркі, тому що їх торкнулась тоді війна і переселення на польські землі, а також в Сибір. Вистава – це потяг в минуле, яке дуже насичене активними подіями того часу, які виражені в жанрі зйомок німого фільму. Глядач почує чудові пісні того часу, побачить видовищні сцени, які насичені пластичними акторськими номерами.

Квитків на подію залишилося не так багато.

Любов) 16+

9 грудня, 19:00, Театр Лесі

Вистава за мотивами першої драми Лесі Українки «Блакитна троянда». До постановки в Театрі Лесі, драма вважалася несценічною. Історія є роздумом на тему різноманітності любові, а вистава демонструє схеми стосунків, щирість і питання вибору в житті.  

Вистава триває 1 год 20 хв без антракту.

Квитки можна придбати онлайн.

Кіно

«Дім, який побудував Джек»

7 грудня, 13:00, Кінопалац на Театральній

Прем’єра фільму відбулася в Кінопалаці цього тижня. Стрічка провокатора і бунтівника Ларса фон Трієра викликала неоднозначні відгуки у критиків.

Оцінити фільм можна буде, придбавши квиток на сеанс.

«Під Сільвер-лейк». Лекція + показ

8 грудня, 15:50, Кінопалац на Театральній, 22.

Напружений трилер з елементами чорного гумору, який цього року був гідно представлений на Канському кінофестивалі.

Квитки на подію можна знайти тут.

Концерти

Містичний орган

8 грудня, 15:00, Львівський органний зал.

У творах різних епох, стилів та авторів, які звучатимуть цього дня, є одна спільна риса – шалений магнетизм, від якого неможливо втекти. Гості Органного почують гучно-величне «О, Фортуна» з «Карміна Бурана» Карла Орфа, неземну та ніжну мелодію хоралу Дітріха Букстегуде «У спокої та радості я йду», тихе, зігране на піанісімо «Місячне сяйво» Клода Дебюссі, гіпнотично-ритмічне «Болеро» Моріса Равеля, церковне танго на органі Гі Бове.

Квитки на подію ще є у продажі.

XVIII Jazz Bez у Львові

8 – 9 грудня, 19:00, готель «Дністер».

Живий джаз у Львові можна почути не тільки влітку. Вихідними у готелі «Дністер» можна буде послухати поєднання саксофону, фортепіано, гітари та барабанів від відомих світових музикантів.

Квитки на подію – за посиланням.  А з повною програмою фестивалю можна ознайомитися тут.

Івасюк in da jazz

8 грудня, 19:00, Львівська філармонія.

Презентація проекту «Івасюк», що є новим поглядом на музику легендарного композитора. Концерт – це суміш поп-музики, R&B та джазу. Участь в концерті візьме також українська співачка американського походження Брія Блессінг.

Квитки на подію вже давно є в продажі.

Кінорганум

9 грудня, 21:00, Львівський органний зал.

Вперше в Україні в одному концерті зібрані всі кращі кінохіти для органа в ансамблі зі струнним оркестром, семплером, драм-машиною та роялем. Глядач зануриться у світ «Гри престолів», спуститься у катакомби «Привида опери», відчує містичність гармоній з «Ангелів і демонів» та побуває в глибинах космосу з мотивами фільму «Інтерстеллар».

Тут можна придбати квитки на подію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!