Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1775 0
Цих вихідних у Львові покажуть резонансну «Владу», в ТРЦ Victoria Gardens організовують безкоштовний концерт, в Центр опіки сиріт запрошує на благодійні виступи.
Фото: Vgorode.ua

Фото: Vgorode.ua

Музика

OT VINTA

Коли: 23.02.19:30-20:30

Де: ТРЦ Victoria Gardens

Скільки: вхід вільний.

Безкоштовний виступ рівненської команди для всіх відвідувачів ТРЦ. Аби послухати пісні команди, треба лише опинитися в ТРЦ в суботу, ввечері. Хлопці обіцяють зіграти старі і нові пісні.

Благодійний концерт на підтримку Центру опіки сиріт

Коли: 24.02.19:00-20:30

Де: Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла

«Центр опіки сиріт» має зібрати 29 млн грн – це початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон. За словами отця Романа Прокопця, який опікується Центром, станом на минулий тиждень благодійники пожертвували на ініціативу 250 тис. грн, близько $2 тис. та 750 євро. Він також висловив сподівання, що у випадку, якщо кошти зібрати не вдасться, то благодійник, що викупить приміщення, передасть його Центру. Аналогічний концерт пройде цього дня і в Центрі Довженка.

I’ll Be Bach

Коли: 24.02.14:00-15:00

Де: Львівський органний зал

Скільки: 50-150 гривень.

Він повертається. І повертатиметься знов і знову. Бо це Бах. Йоганн Себастьян Бах написав понад тисячу творів. Його наслідували як 200 років тому, так і сьогодні - музичні цитати з Баха нерідко можна почути у сучасних рок-груп чи поп-виконавців. Але всю красу музики композитора може передати лише орган.

Голос Ангела

Коли: 24.02.19:00-20:30

Де: Львівський органний зал

Скільки: 50-150 гривень.

Ангел Георгієв – рідкісний драматичний тенор, зірка талант-шоу та двократний чемпіон України з тайського боксу. Хлопець з Полтавщини, який навчаючись на юриста зрозумів, що мусить співати, не знаючи нот вступив у музичне училище, а потім підкорив своїм голосом суддів “Х-фактора” та комісію Музичної академії.

Вистави

Золоторогий олень

Коли: 23.02.14:00-14:45

Де: Львівський театр ляльок

Скільки: 50-80 гривень.

Золоторогий олень блукає карпатськими горами в пошуках розради від зневіри та втрати. У страшні часи загарбництва не він один намагається знайти щирість і справжню дружбу. Хлопчик Василько зустрічає на своєму шляху непересічне створіння. Того, хто його зрозуміє, прийме та стане вірним другом. Неповторний карпатський фольклор, свобода і міць гір та людського духу занурять вас у атмосферу добра, любові та відданості.

Творчий вечір Наталки Криничанки

Коли: 23.02.18:00-20:20

Де: Львівський театр ляльок

Скільки: 50-350 гривень.

Ексклюзивний концерт львівської авторки і виконавиці за останні 10 років. У альбомі Наталки Криничанки «Я кохаю цього чоловіка» є найвідоміша її «Пісня про Львів», яка з часу виходу альбому у 1997 році і до сьогодні є візитівкою Львова. На творчому вечорі «Хто я у музиці твоїй?» Наталка виконає всі свої найкращі пісні. А разом з тим деякі пісні Криничанки ексклюзивно заспівають запрошені гості вечора: Наталія Кухар, Ліля Кобільник, Володимир Кудовба, Зоя Слободян та Петро Борусяк.

Любов) 16+

Коли: 23.02.19:00-20:20

Де: Театр Лесі

Скільки: 70-100 гривень.

Перша драма Лесі Українки «Блакитна троянда», котра досі вважалася «несценічною», стає прекрасним ґрунтом для роздумів на тему різноманітності любові. Підсилена засобами фізичного театру та документальними свідченнями акторів, вистава демонструє кілька схем стосунків, поширених в сучасному світі: несамовита приречена любов, що має фатальні наслідки, зручне «міщанське» пристосування, любов з холодною головою, що ні до чого не зобов`язує, приємний флірт. Безліч варіантів – кожен може вибрати те, що йому чи їй пасує. Питання у тому, як бути щирим і чесно вибрати між спокійним, впорядкованим життям і варіантом «блиснути враз і згоріти, наче ніж на вогні», а також у тому, чи маємо ми, в принципі, такий вибір.

Прекрасні, прекрасні, прекрасні часи

Коли: 24.02.18:00-21:00

Де: Перший театр

Скільки: 70-100 гривень.

Сцена Першого театру перетворюється у Відень кінця 50-х. Актори, граючи на сцені, не тільки задаються питаннями, а й спрямовують їх до глядача. Чи жертви насилля обов’язково мусять стати катами? Чи діти приречені на повторення помилок своїх батьків? Чи виховання – це система наказів і заборон, процес припасовування себе до обов’язкової норми? Як функціонує суспільство у стані повоєнної травми? Чи єдиним його захистом є творення міфів про себе самого? Замовчування і маніпуляції? І що станеться, коли міфи будуть піддані сумніву, а замовчуване буде вимовлено вголос?

Виставки

Трансформація глянцю

Коли: 23.02, 18:00

Де: Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука

Інформаційна революція зробила засоби масової інформації доступними для широкого загалу. Окрім інтернету, телебачення та радіо, друковані медіа також користуються популярністю. Журнали є джерелом новин та знань в сферах моди, бізнесу, домогосподарства тощо, слугують розвагою при очікуванні в салоні краси, або ж в літаку. Багато хто з нас передплачує періодичні видання, купує їх в магазинах або ж знаходить у себе в поштових скриньках. Зазвичай в журналах більше яскравих картинок, ніж тексту, і вони швидко читаються. В результаті утворюються цілі підбірки, які шкода викидати попри те, що інформація вже втратила свою актуальність.

Кіно

«Влада»

Коли: 24.02, 20:10-22:10

Де: Кіноцентр на Володимира Великого, 14а

Скільки: 60 гривень.

Номінований на «Оскара» фільм американського сценариста і режисера Адама МакКея «Влада» англійською називається «Vice». Це коротке і ємнісне слово означає «віце», «заступник», «друга особа в ієрархії». Проте це, звісно ж, іронія, оскільки головний герой фільму Дік Чейні, перебуваючи двічі упродовж 2001-2009 років на посаді віце-президента США, насправді виконував першопланову політичну роль поруч із слабким і схильним до маніпулювання президентом Джорджем Бушем-молодшим.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!