Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1809 0
Крім виборів, цими вихідними у місті відбуватиметься багато цікавого.
фото: lvivnews.info

фото: lvivnews.info

Боженька. Остання вистава

Де: Театр Лесі

Коли: 20 квітня, 19:00

Квитки: 70-100 грн

Для глядачів, котрим виповнилось 16 років

«боженька» – це вистава, дія якої перенесена в ліс і розгортається серед звірят. Але ніщо людське їм не чуже: домінування та експлуатація, анархізм, сексуальні субкультури, квазірелігійні переконання, численні страхи. Страх іншості, страх правди, страх пізнання, страх бути собою, страх любити. Однак, найкраща зброя проти страху – це сміх. Тому ми називаємо цю історію про політичні маніпуляції та спекуляції на релігійних почуттях комедією і запрошуємо сміятись разом з нами – чим голосніше, тим краще.

Міжнародний фестиваль імені Альберто Лисого.  Концерт-закриття

Де: Львівська національна філармонія

Коли: 20 квітня, 18:00

Квитки: 100-300 грн

Завершальний концерт фестивалю дарує блискучу програму за участю камерного ансамблю CAMERATA LYSY. Це захоплива подорож музичними світами та епохами – від Моцарта до 70-х років минулого століття. Від романтиків Чайковського і Бруха, емоційного Паганіні до енергійно-модернового Бартока, та образного де Фальї…

Зерносховище

Де: Перший театр

Коли: 20 квітня, 18:00

«Зерносховище» – одна з перших спроб сучасного театру поговорити про Голодомор, порушено болючу тему 1932—1933 рр. Питання складне не лише через трагічні події того часу, а й через «недоговореність» цієї проблеми у суспільстві, невизначеність певної частини самих українців щодо тих подій, які сталися.

VITA NOVA. Музика Ренесансу

Де: Театральний Центр «Слово і голос»

Коли: 21 квітня, 17:00

Квитки: 200 грн

Артисти Львівського музичного цеху (керівник Тарас Драк) надають нам рідкісний шанс почути європейську музику XVI століття, ту, що звучала всюди – в палацах і замках, на вулицях і площах, що пронизувала все життя людини епохи Ренесансу.

Перголезі. Stabat Mater

Де: Храм Різдва Пресвятої Богородиці (просп. Червоної Калини, 70)

Коли: 21 квітня, 20:00

У храмі на проспекті Червоної Калини виконуватимуть Джованні Батіста Перголезі. Stabat Mater. Диригент – Сергій Бурко.

П'єса Доньки-матері

Де: Львівський академічний духовний театр «Воскресіння»

Коли: 21 квітня, 18:00

Квитки: 120 грн

Історія надзвичайно проста – багатий чоловік під час святкування Китайського нового року замовляє собі двох повій, але хоче, щоб це була мама і донька і обов’язково вареники з вишнями. А що з цього вийшло – приходьте і дивіться. Драма-комедія.

«Пори року». Вівальді та Бах

Де: Будинок органної та камерної музики

Коли: 21 квітня, 19:00

Квитки: 50-120 грн

Глибока музика Йоганна Себастьяна Баха та життєрадісний цикл Антоніо Вівальді – найкрасивіша музика бароко в одному концерті. Компанію на сцені органістці Олені Мацелюх складуть скрипалька Оксана Гаргай та художниця Ольга Куц, яка створюватиме живі картини прямо під час виступу!

Дні відкритих дверей у ботсадах

Де: на вулиці Черемшини, 44 та на Кирила ти Мефодія, 4.

Коли: 21 квітня, з 14:00 до 18:00

Львів’ян запрошують помилуватися цвітінням магнолій у двох ботсадах міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!