Куди піти на вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

3049 0
Ці вихідні обіцяють бути насиченими та різноманітними. Пропонуємо вам події, які можуть вас зацікавити.

Музика. 21 грудня о 19:00 за адресою вул. Вірменська, 35 у “Дзизі” відбудеться концерт: Євген Дудар гратиме на волинці, а після цього кожен охочий зможе також спробувати зіграти на цьому інструменті. Крім того, організатори анонсують екскурс у волинкарське мистецтво та шотландську культуру. Вхід вільний.

Благодійність. У суботу, 20 грудня, о 17:00 в Національному музеї у Львові ім. Андрея Шептицького на проспекті Свободи, 20 проведуть благодійний аукціон старовинних ікон, хрестів із приватних колекцій та творів сучасного мистецтва. Його метою є збір коштів на тепловізор для передової, три військово-медичні рюкзаки, тепле взуття, форму та білу маскувальну сітку.

А у вечері цього ж дня о 22:00 за адресою вул. Підвальна, 5 відбудеться благодійний концерт ГИЧ Оркестру на підтримку добровольців батальйону “Чернігів”. Організатори закликають приносити теплий одяг, спальники, їжу, дитячі листівки із малюнками на підтримку солдатів. Вхід — 50 грн.

Кіно. З 19 грудня у Львові можна переглянути фільм 1946 року “Це дивовижне життя”. Це кіно про пригніченого чоловіка, який думає про самогубство, але до нього приходить ангел і показує, яким був би світ без цієї людини. Сеанси — у кінотеатрі “Планета кіно”, що у ТЦ King Cross Leopolis. Більше про стрічку — тут.

Також у Львові 21 грудня о 19:00 в Ресторані імпровізацій Грушевський на проспекті Шевченка, 28 відбудеться показ підбірки короткометражок найкращих французьких кіномитців. Вартість — 70 грн.

21 грудня о 19:00 та о 21:00 у Львівському Палаці мистецтв на вул. Коперника, 17 відбуватиметься показ польських короткометражок. Вартість — 25 грн. Програма.

Спорт. Всеукраїнські змагання зі стрільби з лука пам’яті Заслуженого тренера України Романа Труша тривають у нашому місті у Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького. На цих вихідних, у неділю 21 грудня, за адресою вул. Валер’яна Поліщука, 76 відбудеться урочисте закриття змагань і нагородження переможців. Більше про спортивні події у вихідні можна дізнатись тут.

Саморозвиток. У неділю, 21 грудня, з 11:00 до 17:00 у Художньо-меморіальному музеї Леопольда Левицького, що на вулиці Устияновича, 10, відбудеться практичний семінар “Майстерня різдвяної листівки”. Теоретична частина дозволить учасникам семінару ознайомитися з історією листівок, а також з їх “національністю”. Практична частина — це створення святкової поштівки власними руками. Якщо подарувати її близьким — це буде особливий жест, адже ви зробите її особисто.

Організатори анонсують, що присутні на семінарі матимуть змогу виготовити графічні листівки на друкарському ручному пресі Леопольда Левицького. Кожен відбиток такого виробництва є особливим, живим, чого не можна досягнути цифровим способом.

Вартість заходу залежить від обраних матеріалів та кількості листівок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!