Куди піти на вихідних у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2496 0
Останній тиждень зими підготував для львів’ян цікаві та насичені вихідні. Серед пропонованих заходів – кавування-бесіда з гуртом «Illusions», вистава для дітей, які вивчають англійську мову, вечір хітів від фанатів «Beatles», а також кулінарний майстер-клас для чоловіків.

Музика

28 лютого в залі з роялем арт-кав’ярні «Квартира 35» відбудеться зустріч у форматі «Вранішня кава з…» Цього разу зі своїми прихильниками та усіма охочими кавуватимуть учасники гурту «Illusions». Зустріч розпочнеться об 11.00. Вхід вільний. Адреса: вул. Вірменська, 35.

Суботнього вечора для фанатів легендарного гурту «Beatles» лунатимуть улюблені хіти. Концерт пройде із нагоди дня народження Джорджа Харрісона та 13-ї річниці заснування львівського фан-клубу цієї групи. Вхід вільний. Адреса: рок-паб «The Gas Station», вул. Джерельна, 20.

Читайте також: У Львові відбудуться концерти пам’яті Івасюка

Усіх прихильників інструментальної музики запрошує Львівський історичний музей. Тут у суботу та неділю о 15.00 розпочнуться останні концерти органної музики. Під час виступу звучатиме автентичний бароковий орган кінця XVII століття – єдиний такого типу інструмент в концертній практиці в Україні. Вартість: дорослі 25 грн., учні/студенти – 15 грн. Адреса: пл. Ринок, 6.

Театр

28 лютого Львівський драматичний театр ім. Лесі Українки запрошує на мюзикл «Divka». Це несподівана інтерпретація п’єси Івана Котляревського «Наталка Полтавка». Творці мюзиклу обіцяють продемонструвати  реальне життя з реальними проблемами сьогодення: без прикрас, без ілюзій, без романтики – тільки щира правда. Вистава розпочнеться о 18.00 за адресою: вул. Городоцька, 36. Вартість: 30-45 гривень.

Того ж дня об 19.00 у Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса покажуть виставу: «Амнезія, або маленькі подружні злочини». Також тут пройде тренінг із акторської імпровізації. Адреса: вул. Курбаса, 3. Вартість: 70-80 грн.

Читайте також: ТОП-5 музейних подій Львова

1 березня у Першому українському театрі для дітей та юнацтва покажуть виставу «Beautiful Карпати». Батьки та діти зможуть провести казковий урок у театрі, разом вивчити нові слова англійською мовою, а також зрозуміють, для чого потрібне вивчення мов не лише у повсякденному житті, а й у Карпатах. Особливістю вистави є те, що вона орієнтована на найменших глядачів, а саме на дітей віком від 4 років. Вистава розпочнеться о 12.00 за адресою: вул. Гнатюка,11. Вартість: 12-20 грн.

Виставки

Триває показ експозиції Альбіни Ялози «Високий друк». Занурившись з головою у давньохристиянські образи, художниця перевернула й «витесала» об'ємні зображення в двомірному просторі. Виставка досягає глибини завдяки рівноправному поєднанню стародруків із Фонду Музею УКУ. Попри більш, ніж трьохсотлітній інтервал, обидві частини проекту складають цілісний і завершений взірець високого друку. Експозиція демонструється у Галереї УКУ за адресою: вул. Козельницька, 2а. Вхід безкоштовний.

Виставка робіт Ярослави Ткачук «МИРоНосиці» теж чекає відвідувачів. Тема експозиції – біблійні жінки, які є символом стійкості віри та сили духу, адже вони несли свою велику віру, непохитність, співчуття, милосердя і любов. На виставку запрошують з 12 до 19 год. за адресою: вул. Вірменська, 26. Вхід вільний.

Читайте також: Львів’янам покажуть стародруки, яким понад 300 років

1 березня відбудеться відкриття виставки  графічних робіт Уляни Михальчук «Такі собі в собі». Головний акцент - жіночий образ, який є водночас ніжним, таємничим, чарівним і хвилюючим. Уляна Михальчук інтерпретувала його асоціативно: як пластичне втілення мрійливої пори року – весни. Вхід вільний. Адреса: галерея «Щось цікаве», площа Ринок, 13.

Майстер-класи

28 лютого пройде майстер-клас «Черпаний папір. Весняна листівка». Учасники майстер-класу навчаться працювати в техніці черпаного паперу та в останній день зими зроблять листівку за весняними мотивами. Проведе майстер-клас художниця Яна Андрухова. Вартість – 80 грн. Адреса: пл. Ринок, 13.

Читайте також: Куди насамперед у Львові приходить весна. ТОП-5 парків

1 березня Вегетаріанське арт-кафе Green запрошуює відвідати «Кулінарну школу для справжніх чоловіків». У програмі заходу: приготування індійських страв  чапаті та кічрі з усіма нюансами та спецефектами. Вартість – 50 грн. Адреса: Братів Рогатинців, 5.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!