Куди піти на вихідних у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

3554 0
Цими вихідними, 25 та 26 червня червня, у Львові пройде низка цікавих та захоплюючих подій, на які неодмінно варто потрапити. Серед найважливішого: Alfa Jazz Fest, Гастрономічний фестиваль, репетиція унікального концерту, а також Фестиваль фільмів про кохання.
фото: jazzmovement.weebly.com, zik.ua, lvivontheplate, eurhythmics.com.ua, sudak.me, stezhkamu.com

фото: jazzmovement.weebly.com, zik.ua, lvivontheplate, eurhythmics.com.ua, sudak.me, stezhkamu.com

Alfa Jazz Fest

Учора, 24 червня, у Львові стартував Alfa Jazz Fest. Цьогоріч, захід триватиме чотири дні, замість традиційних – трьох. Також організатори збільшили кількість зон на яких відбуватимуться безкоштовні концерти. Пропонуємо дізнатися, що готує фестиваль для львів’ян та гостей міста на цих вихідних.

Читайте також: Концерти львівського Alfa Jazz Fest транслюватимуть наживо. Де подивитись?

 

Сцена ім.Едді Рознера

Субота, 25 червня

19:00 Квартет Бренфорда Марсаліса та спеціальний гість Курт Еллінґ

21:00 Артуро Сандоваль 10-кратний володар премії Ґреммі

Неділя, 26 червня

19:00 Дайан Рівз, а також Пітер Мартін, Ромеро Лубамбо, Реджинальд Віл, Терріон

21:00 Есперанса Сполдінґ презентує: Emily`S D+Evolution

 

Площа Ринок

Субота, 25 червня

17:00 Trilok Gurtu Band (Німеччина)

19:00 Leszek Cichoński Blues Band (Польща)

Неділя, 26 червня

17:00 Smooth Operation (Україна)

19:00 Dean Brown Band (США)

 

Сцена Потоцьких

Субота, 25 червня

13:00 Квінтет Антона Пивоварова (Україна)

15:00 Ан Пасео (Франція)

Неділя, 26 червня

13:00 Deep Tone (Україна)

15:00 Тріо Андрія Прозорова (Австрія)

*У программі можливі зміни та доповнення

Детальніше про програму фестивалю можна дізнатись на сайті Alfa Jazz Fest

Традиційно у рамках заходу відбудеться Street music by Alfa Jazz. Він відбудеться на різноманітних локаціях у центрі міста, й саме тут можна буде безкоштовно потрапити на фестиваль. Пропонуємо перелік майданчиків, а також їх розклад.

Гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці»

Паралельно із найбільшою джазовою подією України Alfa Jazz Fest у Львові відбудеться щорічний гастрономічний фестиваль «Львів на тарліці». Він презентує місто Лева як гастрономічну столиці. Цьогоріч фестиваль триватиме до 28 червня.

Протягом чотирьох днів червня львів'яни та багаточисленні гості міста, гурмани матимуть змогу насолодитися палітрою смаків різноманітних національних страв, представлених у Львові. 

Цього року фестиваль «Львів на Тарілці» матиме яскраво виражений джазовий присмак, адже відбуватиметься в час, коли у Львові звучатиме Alfa Jazz Fest. Тож буде не тільки смачно, а ще й дуже музично. 

Справжньою родзинкою цьогорічного фестивалю стане галерея «Арт-Тареля». У галереї буде представлено 15 експонатів-мистецьких тарілок, які розмалювали відомі львівські художники. Діятиме галерея із 7 до 30 червня просто неба на площі Музейній 1 (біля Домініканського собору).

Відкрита репетиція концерту в Палаці Потоцьких

У суботу, 25 червня о 16:00 год в рамках проекту «Палацові вечори» у дзеркальній залі Палацу Потоцьких відбудеться відкрита репетиція унікального концерту «Втілення душі», в якому поєднають Гонги, Тампуру, Флейту Бансурі, Скрипку та ще ряд архаїчних інструментів.

Подія відбудеться завдяки приїзду до Львова Ґонґ-майстра із Литви, Андрея Сутугинаса. Андрей Сутугинас (Andrejus Sutuginas) - Доктор холіцистичної медицини, член Міжнародної Асоціації Звукотерапевтів, музикант і чарівник, який володіє колекцією архаїчних інструментів. Серед них Планетарні і симфонічні Ґонґи, тибетські чаші, кришталеві (кварцові) чаші, окарини, сансули, шруті, конхи та інші. Із їх допомогою проводить сеанси терапії звуком.

Сам концерт «Втілення душі» відбудеться 29 червня о 19:30 у Латинській Катедрі. У втіленні виконавців: Андрей Сутугинас (Литва), Олександр Макаров, Борис Капуста та Марія Ткачик (Україна), звучатиме унікальне поєднання музичних інструментів, яке не має аналогів у світовій практиці. Інтуїтивна музична імпровізація, яке буде вперше створена на очах у глядачів і більше ніколи не повториться.

Вхід на репетицію вільний, кількість місць обмежена. Щоб гарантовано потрапити на подію заповніть реєстраційну форму

Фестиваль фільмів про кохання

У кінопалаці «Коперник» (вул. Коперника, 9) триває Фестиваль фільмів про кохання. Цими вихідними транслюватимуть такі стрічки:

25 червня, 19:00 – «Амелі» Жене
26 червня, 19:00 – «Вічне сяйво чистого розуму» Гондрі

Кожен показ фестивалю представлятиме офіційний помічник Амура, адепт кохання сьомого ступеню кіномен Станислав Тарасенко. Всі фільми – на українській мові або з українськими субтитрами.

«З любов’ю ми зробили для Вас підбірку цікавого та якісного кіно, так чи інакше пов’язаного з однією темою – темою Амура. Ви побачите найкращі фільми про кохання за визнанням багатьох кінокритиків, кіноманів та кінокоханців. Тут Вам і драми, і комедії, і роуд-муві, і еротичне кіно, і романтика, і страждання. Увесь спектр людських емоцій – за один тиждень, за сім фільмів», – зазначають організатори. Вхід на фестиваль – 30 грн.

У рамках рубрики «Куди поїхати на вихідних зі Львова» цього тижня Tvoemisto.tv підготувало три різні локації, куди можна поїхати: гора, поблизу Сколе, з якої можна побачити Львів, містечко за 22 кілометри від міста Лева, де можна поринути у гармонію з природою та насолодитися гарними краєвидами на березі ставу, або унікальний фестиваль.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!