Куди піти у Львові на тижні. Tvoemisto.tv рекомендує

1846 0
Пропонуємо підбірку подій, які можна відвідати на тижні у Львові.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Показ фільму «Жива» 

Коли: 26 липня, 19.00;
Де: Lviv Film Center;
Скільки: вхід вільний;

У Львові відбудеться безкоштовний показ фільму «Жива» до Дня Української Державності. «Жива» — український історико-драматичний фільм, знятий Тарасом Химичем за реальними подіями. Він є дебютною ігровою повнометражною роботою режисера. Прем'єра стрічки в Україні відбулась 24 листопада 2016 року.

Органний речиталь Сергія Павліва

Коли: 27 липня, 19.00;
Де: Львівський органний зал;
Скільки: 100 грн;

У Львівському органному залі відбудеться концерт Сергія Павліва. Він виконає на органі твори українських композиторів – Дмитра Бортнянського, Михайла Шуха, Вʼячеслава Назарова. Тривалість події — близько години.

Історії воїнів світла в підтримку ЗСУ


Коли: 28 липня, 17.00;
Де: !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26);
Скільки: 150-500 грн;

У Львові відбудеться благодійний захід «Час Історій «Воїни світла» з Іриною Снітинською». Це платформа сторітелінгу, де герої зі сцени розповідають свої історії. Цього разу ви почуєте історії українців, що воюють кожен на своєму фронті: лікаря, який повертає до життя поранених, волонтерки, яка може знайти навіть «шкіру дракона», зірок шоу-бізнесу на передовій. У програмі заходу також виступи співаків та патріотична музика, благодійний аукціон раритетів російсько-української війни, ярмарок та розіграші. 

Органна музика бароко

Коли: 29 липня, 19.00;
Де: Львівський органний зал;
Скільки: 100 грн;

Органна музика принесе яскраві враження. Виконує Олена Мацелюх. У програмі: «Празька Токата Святого Віта», «Пасакалія до мінор», «Пастораль Ісуса», «Херувимська токата», тощо. 

Благодійний концерт на даху співака Арсена Мірзояна

 

Коли: 29 липня, 19.00;
Де: !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26);
Скільки: 440-790 грн;

Український співак виступить з благодійним концертом на даху !FESTrepublic. Глядачі зможуть почути у виконанні артиста чимало пісень: «Подружка», «Моя країна», «Джеральдіна», тощо.

Балет «Лілея»


Коли: 30 липня, о 18.00;
Де: Львівський національний академічний театр опери та балету;
Скільки: 100-300 грн;

Основним лейтмотивом балету є мотив «Лілеї», побудований на українській народній пісні «Ой, зійди, зійди зіронько та вечірняя». Композитор передає життя героїв балету — Лілеї та Степана, розкриває їх мрії, кохання, страждання і боротьбу.


Майстер клас з абстрактного живопису


Коли: 30 липня, 14.00;
Де: вулиця Городоцька, 106;
Скільки: 680 грн;

У Львові відбудеться майстер-клас з малювання стилем FLUID ART в арт-студії. У вартість входить все необхідне: акрилові фарби, мольберт, полотно, пензлики. З собою нічого приносити не потрібно.

«Украдене щастя»


Коли: 31 липня, 18.00;
Де: Львівський національний академічний театр опери та балету;
Скільки: 100-300 грн;

У Львові відбудеться опера «Украдене щастя» за мотивами однойменної драми Івана Франка. У ролях народні артисти України: Олег Лиха, Любов Качала, Людмила Савчук, Наталія Дацько та інші. 

Підготувала Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!