Куди піти у Львові на тижні. Tvoemisto.tv рекомендує

1476 0
Пропонуємо підбірку подій у Львові, які можна відвідати 27-30 вересня.

Відкриття виставки «Львів і вода»


Коли: 27 вересня, 14.00

Де: пл. Ринок, 6 (виставкові зали, І поверх)

Скільки: вхід вільний

На виставці представлять графічні та живописні твори, світлини та архівні матеріали, пов’язані з річками, потоками та струмками, що відіграли роль у формуванні обличчя міста. Зокрема, понад 150 пам’яток з 10-ти фондових збірок Львівського історичного музею та приватних колекціонерів: фрагменти найдавнішого львівського водогону, предмети побуту містян, раритетні архівні карти та плани, інформативний ілюстративний матеріал.

Значна частина представлених експонатів є результатом кропіткої пошукової, науково-дослідницької та реставраційної роботи музейників та демонструються вперше.

Романтична органна музика

 

Коли: 27 вересня, 19.00;

Де: Львівський органний зал;

Скільки: 100-200 грн.

Органна музика принесе яскраві враження. Виконує Олена Мацелюх. У програмі: «Надзвичайна благодать», «Готична сюїта», «Фантазія» тощо. Тривалість події близько години. 

Вистава «Життя P.S.»

Коли: 27 вересня серпня, 18.00;

Де: Львівський Національний театр ім. Марії Заньковецької;

Скільки: 150 грн.

«Життя P.S.» — вистава за автобіографічною книгою ветеранки війни на Сході України Валерії Бурлакової, де описується інша сторона бойових дій очима жінки, яка на лінії фронту знайшла кохану людину. Розповідь відкриває завісу на сучасну історію країни: воєнний побут, дискримінація жінок-воїнів, спотворення фактів через медіа, тощо. 

​​Благодійний соціальний хор

Коли: 27 вересня, 19:00;

Де: Палац культури ім. Гната Хоткевича, вул. Кушевича, 1;

Скільки: донат від 250 грн.

Соціальний хор – це місце, де співають усі, хто хоче, незалежно від попереднього досвіду у музиці та співах. Захід проведуть: Валентина Левченко – співачка, викладачка вокалу та імпровізації, засновниця соціального хору для дорослих, дослідниця пісень народів світу. Денис Петришин – музикант, перформер.

Зареєструватись на подію можна тут. Усі виручені кошти передадуть на ЗСУ.

Вечір експериментального кіно


Коли: 28 вересня, 18.30;

Де: Палац культури імені Гната Хоткевича;

Скільки: вхід вільний.

У Львові відбудеться вечір експериментального кіно під час якого покажуть короткометражну стрічку «Розбиті вікна». Вхід безкоштовний за умовою попередньої реєстрації. Зареєструватись можна тут.

Концерт «Італійський вечір»


Коли: 29 вересня, 18.00;

Де: Львівський національний академічний театр опери та балету;

Скільки: 150-300 грн.

Італійський віртуоз Сімоне Онніс виступить у Львові на сцені Дзеркальної зали. У виконанні відомого гітариста прозвучать шедеври італійського оперного мистецтва у перекладі для гітари. 

Вистава «Земля-Пісня»


Коли: 30 вересня, 18.00;

Де: Театральний центр «Слово і Голос»;

Скільки: 200 грн.

Головною дійовою особою цього дійства є українська пісня. Вистава зіткана з двадцяти найдавніших традиційних пісень. 

Підготувала Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!