Куди піти у Львові на вихідні. Тvoemisto.tv рекомендує

2340 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати на вихідних 23-24 липня.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Благодійний забіг на підтримку гарнізону «Маріуполь»

Коли: 23 липня, 10.00;
Де: Стрийський парк;

У Львові проведуть біговий флешмоб на підтримку гарнізону «Маріуполь». Мета марафону – нагадати світу про героїзм захисників Маріуполя. Зареєструватись можна буде безпосередньо на місці впродовж години до початку. Після пробіжки усі охочі зможуть відвідати фотовиставку, присвячену Героям зі Сталі. На ній представлять фото нескорених хлопців та дівчат, які боронили Україну і нас.


Кінопоказ фільму «Пропала грамота»

 

Коли: 23 липня, 11.00;
Де: Перша Львівська Медіатека;
Скільки: вхід вільний;

Концерт українських народних пісень


Коли: 23 липня, 15.00;
Де: Парк культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького;
Скільки: вхід вільний;

Львівська національна академічна чоловіча хорова капела «Дударик» запрошує на додатковий концерт-презентацію програми з українських народних пісень. Під час виступу діятиме благодійний збір коштів на потреби ЗСУ.

Концерт вечірньої музики


Коли: 23 липня, 19.00;
Де: Львівський органний зал;
Скільки: 100 грн;

У Львівському органному залі відбудеться концерт Юлія Юрчак – органістки з Одеси. Під час події прозвучать вибрані органні твори Йоганна Себастьяна Баха, Гордона Невіна, Дмитра Бортнянського та Миколи Лисенка. 

Майстер клас з малювання картин

Коли: 24 липня, 15.00;
Де: кав'ярня Штука, вул. Котлярська 8;
Ціна: 500 грн;

У Львові відбудеться майстер клас з малювання картин. Усі необхідні матеріали входять: полотно, мастихін, мольберти, пензлики, акрил, фартухи. 20% прибутку від участі скерують на покупку автомобіля для 125 бригади. Реєстрація тут.

Стендап «Культурна оборона»



Коли: 24 липня, 19.00;
Де: Cult Comedy Hall, вул. Чайковського, 7;
Скільки: 370 грн;

У Львові відбудеться стендап «Культурна оборона» за участі: Ксенії Мішиної, Вадима Дзюнько, Олександра Дмитровича, Максима Кравця, Богдана Вахнича. 

Концерт «Казкові сюїти»


Коли: 24 липня, 19.00;
Де: Львівський органний зал;
Скільки: 100 грн;

У Львові відбудеться концерт органістки Світлани Позднишевої. У програмі: Рой Сполдінг Стоутон — «Перська сюїта», «Єгипетська сюїта», «Казки арабської ночі». Тривалість близько години. 

Підготувала Антоніна Костик

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!