Політична реклама

Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 28 квітня-3 травня

2661 0
Традиційно напередодні вихідних "Твоє місто" радить львів`янам та гостям міста, як провести вихідні у нашому місті. Читайте нижче анонси подій, які відбудуться у Львові у ці вихідні з 28 квітня по 3 травня 2012 року.

28 квітня о 20.00 у нічному клубі «Picasso» український телеведучий та співпродюсер шоу «Файна Юкрайна» Сергій Притула представить україномовне гумор-шоу «Вар’яти». До цього проекту долучились представники різноманітних гумористичних проектів зі Львова, Тернополя, Чернівців, Івано-Франківська та Рівного.  В програмі шоу традиційні як для формату «stand-up comedy» монологи, мініатюри, гітарні номери, так і пошук власних «родзинок». Вартість квитка за столиком 100 – 200 грн, без окремого місяця - 70 грн.

У неділю, 29 квітня, у «Хмільному домі Роберта Домса» (вул. Клепарівська,18) о 21.00 розпочнеться концерт гурту «WE ARE».На концерті зазвучать пісні з альбому «The Bright Side!», а також пісні, які увійдуть до наступного альбому гурту «WE ARE». Це український колектив, музика яких захоплює українську аудиторію і «розбещених» шанувальників брит-року. Вартість квитків к день концерту 50 грн,у  попередньому продажу – 30-40 грн.

29 квітня о 17.00 у Палац культури учнівської молоді (пл. Петрушевича, 2) стартуватиме відкриття нового сезону Ліги КВН “Європа”. Веселитимуть глядачів як уже добре знайомі команди «Коліжанки» зі Львова, «POST SCRIPTUM» з Івано-Франківська так і нові, але не менш харизматичні та смішні команди зі Львова, Києва, Донецька, Харкова, Полтави та інших міст.

Зазначимо, що, купуючи один квиток, глядачі зможуть переглянути одразу дві гри КВН о 17.00 та о 19.00. Окрім того студенти мають можливість придбати квиток зі знижкою 50 % у касі ТЦ “Скриня”. Також квитки можна забронювати на сайті kvytky.ua, та придбати у касі Львівської філармонії, інфокіоску на пл. Галицькій. Вартість квитків від 40 до 100 грн.

Також у неділю, 29 квітня, львів`ян та гостей міста запрошують у ботанічний сад ЛНУ імені Івана Франка, де з 14.00 до 18.00 триватиме День відкритих дверей. Адреса ботанічного саду: вул Черемшини, 44. Вхід вільний.

А ще у неділю , 29 квітня, у дворику Львівської Ратуші ви зможете насолодитись і потанцювати під музику етно-джазового фестивалю «Флюгери Львова з Бучач». Розпочне фестиваль о 17.00 фанк-джазовий гурт «Free Breath», також відбудеться презентація нового альбому гурту «AtmAsfera». Настрій циганського весільного божевілля створить польсько-сербський гурт «Tsigunz Fanfara Avantura».Завершиться день глибокою українською містикою проекту «ДахаБраха». Вхід вільний.

1 або 2 травня відвідайте прем’єру вистави «Сарана» у Львівському духовному театрі «Воскресіння» (пл. генерала Григоренка, 5). Вистава-притча за текстами Б. Свербляновіч,  розповідає про життя декількох сімей, які хочуть любити, страждати, прощати, щоб життя ніколи не закінчувалось, а смерть була відсутня. Вартість квитків – 50 грн. Початок вистави – о 18.00.

Також на вихідні Ви можете відвідати кінотеатр "Планета кіно IMAX", подивившись Фантастичний екшн  у форматі IMAX 3D «Месники». Прем'єра цього фільму у Львові відбулась за тиждень до української прем`єри 26 квітня у кінотеатрі "Планета кіно IMAX". Вартість квитків – 80 грн, розклад сеансів.

В останній день вихідних, у середу, 3 травня, «Твоє місто» радить вам завітати на концерт гурту інді-поп гурту з Харкова «Pur:Pur». Концерт розпочнеться о 21.00 третього травня у клубі «Культ» (вул.  Чайковського, 7). Вартість квитків: 50 грн -  попередній продаж, в день концерту -  60 грн. в день концерту.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!