Куди піти у Львові на вихідні. Тvoemisto.tv рекомендує

2689 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати на вихідних 16-17 липня.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Субота, 16 липня


Фестиваль !FEST Weekend

Коли: 14.00;
Де: вул. Старознесенська, 24;
Скільки: вхід вільний;

У Львові відбудеться міні-фестиваль !FEST Weekend! У програмі: музичні сети від діджеїв, перегляд мультфільмів на великому екрані для дітей, дитячий аквагрим,в ідпочинкові зони з пуфами, гамаками та лежаками на терасі та біля фонтан, майстер-класи, тощо. 

Романтична органна музика

Коли: 17.00;
Де: Львівський органний зал, вул. Степана Бандери, 8;
Скільки: 100 грн;

Органна музика принесе яскраві враження. Виконує Олена Мацелюх. У програмі: «Надзвичайна благодать», «Готична сюїта», «Фантазія» тощо.

Концерт «Шопенівський вечір»

Коли: 18.00;
Де: Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької;
Скільки: 150 — 400 грн;

У львівській опері у виконанні лауреата престижних конкурсів, харків’янина Максима Шадька прозвучить цикл прелюдій Шопена, а також вибрані ноктюрни та полонези.

Вечір кіно Квентіна Тарантіно на даху під зорями

Коли: 20.10;
Де: Lviv Film Center, вул. Володимира Великого, 14а;
Скільки: 140 грн;

У суботу під відкритим небом відбудеться перегляд фільму «Скажені пси», який внесли у список 250 найкращих стрічок усіх часів. Фільми демонструватимуть українською мовою з англійськими субтитрами. Додаткова інформація: 093 486 1628.

​​«Кімната Гретхен». Концерт на підтримку ЗСУ

Коли: 18.30;
Де: Cult Comedy Hall, вул. Чайковського, 7;
Скільки: благодійний донат;

Український інді-рок-гурт «Кімната Гретхен» є авторами 5 альбомів та саундтреків до українського кіно. У неділю вони виступлять у Львові в рамках благодійного концертного міні-туру, ціль якого зібрати 100 тисяч грн на придбання військового оснащення та приладів для українських військовослужбовців.

Неділя, 17 липня


Концерт співачки KRUTЬ

Коли: 18:00;
Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;
Скільки: 480-700 грн;

Вже цієї неділі на терасі FESTrepublic прозвучать пісні української соул-бандуристки KRUTЬ. Вона презентує новий альбом «Літепло». Прибуток від концерту буде передано на потреби батальйону, в якому служить член команди KRUTЬ – Сергій Марченко.

Концерт хорової школи та капели «Дударик» 

Коли: 15.00;
Де: Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького;
Скільки: вхід вільний;

У Львові відбудеться черговий концерт серії щонедільних виступів капели «Дударик». Зібрані під час концерту кошти передадуть Збройним Силам України.

Концерт Музика Баха

Коли: 19:00;
Де: Львівський органний зал, вул. Степана Бандери, 8;
Скільки: 100 грн;

Глядачі можуть почути органні твори композитора у виконанні солістки Органного залу Олени Мацелюх. Тривалість: близько години.

Безкоштовна екскурсія Львовом

Коли: 11.00
Місце зустрічі: фонтан Нептун на площі Ринок
Скільки: безкоштовно

Мешканців та гостей міста запрошують на екскурсію середньовічним Львовом — прогулянка 4-ма кварталами Старого міста, візит до найбільшого храму середньовічного Львова, а також до аптеки-музей. Також під час прогулянки можна побачити середньовічні дворики та дізнатися історію та сучасність міста, і його видатних особистостей. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!