Куди піти у Львові на вихідні. Tvoemisto.tv рекомендує

1635 0
Tvoemisto.tv зібрало підбірку подій у Львові, які можна відвідати цих вихідних.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Виставка «Постери із цьогорічними цитатами лідерів думок України»

Коли: щодня до 10 березня, 10:00-21:00;

Де: Муніципальний мистецький центр, що на вул. Стефаника, 11;

Скільки: вхід вільний

У соціальній галереї від 18 лютого демонструють постери одеського проєкту із цитатами, які супроводжували Українську боротьбу цього року. Авторами цих уже народних фраз стали: президент Володимир Зеленський, Головнокомандувач Валерій Залужний, письменники та письменниці Дарина Гладун, Оксана Куценко, Сергій Жадан, Ліна Костенко, Артем Азоян. Під час проведення виставки можна придбати копії постерів та символіку задля прямої підтримки українського війська.

Благодійний квартирник від відокремленого підрозділу ГО СУВІАТО у Львові

Коли: 25.02, 17:00;

Де: «Dykiy Dim», що на вул. Староєврейська, 22 (2 поверх);

Скільки: 200 грн за умови попередньої реєстрації, 250 у день події

Головна ціль вечора - зібрати 22 000 грн на ударний дрон для 72 бригади. У програмі заходу:виставка робіт українських художників, авторські пісні у виконанні «NEYODOVANA»,«ILKIV», «PROSTO», «N.PAKOSH», ярмарок керамічних виробів.На завершення буде розіграш секретних лотів за вільні донати.

Вистава «Аґора»

Коли: 25.02, 17:00;

Де: Львівський драматичний театр імені Лесі Українки, що на вул. Городоцька, 36;

Скільки: 320-350 грн

У цю суботу відбудеться показ вистави «Агора:питання про післязавтра” за мотивами текстів Платона. Режисер – український перформер та учасник міжнародних фестивалів Пьотр Армяновський. Зауважимо, що вікове обмеження: 16+.

Вистава «Украдене щастя»

Коли: 25.02, 18:00;

Де: «Дім Франка», що на вул. І. Франка 150-152;

Скільки: 200 грн

Жанр – містична драма-колаж. Організатор заходу – Камерний Театр «Маланка». «Украдене щастя» за мотивами п'єси Івана Франка, режисер Гіо Пачкорія - це колажах із пластики та етнічної музики у виконанні чотирьох акторок. Прем’єра відбулась 5-го червня 2021 року, а вистава гралась на сценах України, Німеччини та Іспанії.

Велика комедійна імпровізація

Коли: 26.02, 18:00;

Де: «FESTrepublic», що на вул. Старознесенська, 24-26;

Скільки: 250 грн

Це імпровізаційне шоу, де кожен глядач зможе стати учасником дійства. Коміки та імпровізатори будуть жартувати, грати, імпровізувати тут і зараз. Це шоу неможливо побачити двічі, тому що воно унікальне та відбувається в цей момент часу і не має сценарію. Коміки, які братимуть участь: Єфим Константиновський, Андрій Рибак, Олександр Степаненко, Тарас Стадницький.

Концерт  «Музика Вечірнього Львова»

Коли: 26.02, 17:00;

Де: Театральний центр «Слово і голос», що на вул. Городоцька, 38;

Скільки: 150 грн

Львівський Фолк&Джаз Бенд «FIJI» організовує серію концертів української ретро-музики. У програмі батярські хіти 30-х років Богдана Веселовського, шедеври 60-х Мирослава Скорика та Олександра Білаша, твори барда Анатолія Горчинського, золоті шлягери 80-х дуету  «Світязь» і Андрія Миколайчука. 

Стендап Вечірній від Split Comedy

Коли: 26.02, 20:00;

Де: Театр пива «Правда», що на пл. Ринок, 32;

Скільки: 250 грн

Запрошені гумористи: Валентин Тарасенко, Георгій Свистунов, Микита Скремінський та Влад Болобосов.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!