Куди піти у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

3571 0
Сьогодні у Львові продовжуватиметься святкування різдвяних свят. Якщо ви ще не побували на Міському Святі Пампуха, чи не відвідали "Різдво у Гаю" - маєте чудову нагоду надолужити. Окрім різдвяних заходів у Львові, також заплановано чимало цікавого: зокрема, у Львівській філармонії відбудеться концентр "Сніжність", а у кінотеатрах можна буде переглянути фільм-фентезі "Сьомий син"

Різдвяні фестивалі та святкування

11 січня львів'яни та гості міста можуть відвідати традиційне Міське Свято Пампуха . Тут відвідувачі матимуть можливість поласувати пампухами, подивитися вистави кращих вертепів та послухати різдвяну коляду

Також 11 січня в Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» у Львові триватиме свято «Різдво в Гаю». Відвідувачам свята покажуть, як колись святкували Різдво в українському селі. Гості свята зможуть долучитись до різноманітних майстер-класів: створення ляльки-мотанки, плетіння дідуха і різдвяних павуків з соломи.

11 січня, о 16.00 у рамках XVI Різдвяного фестивалю "Велика коляда", що триває із 7  по 25 січня у Церкві Пресвятої Євхаристії (пл. Музейна, 1) заплановано гала-концерт дитячих та юнацьких колективів.

Музика

Сьогодні також у Львівській обласній філармонії знову можна буде поринути у різдвяну атмосферу. 11 січня тут представлять уже знаний львів’янам новорічний музичний проект «Сніжність». Концерт відбудеться за участю Юлії Лорд, Давіда Меладзе, Юрія Гнатковського та оркестру ЛЕО-БЕНД. 10 відсотків з кожного придбаного квитка на концерт будуть передані на підтримку армії та добровольчих батальйонів.

Театр та кіно

А от у кінотеатрах міста можна буде поринути у містичний світ. Зокрема у Планеті Кіно 11 січня можна буде переглянути фільм "Сьомий син" - екранізацію дитячого роману Джозефа Ділейні "Учень відьмака". Події розгортаються у Англії 18 століття. Юний Том Уорд - сьомий син сьомого сина. Саме така людина може стати відьмаком.

 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!