Куди поїхати без візи, відтепер можна дізнатися на спеціальному сайті

7257 0
Програміст із Харкова створив веб-ресурс, який допомагає українцям, білорусам та росіянам знайти інформацію про візи та умови в’їзду до різних країн.

На сайті необхідно обрати країну проживання. Потім на карті знайти країну, до якої хочете поїхати, повідомляє Mediasapiens. Зеленим позначені країни, для поїздки до яких не потрібна віза, жовтим – із полегшеними умовами в’їзду, а червоним – із найсуворішими правилами, де візу слід отримувати через посольство.

«Вирішив подивитися, куди можна поїхати, не напружуючись отриманням віз. Хотілося чогось простого і наочного. Не знайшов. Довелося зробити. JavaScript + LeafLetJS + з вікіпедії завантажив дані для громадян України і Росії», - написав програміст.

Можна також обирати пошук за додатковими параметрами: якщо є шенгенська віза або віза до США.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!