Куди поїхати зі Львова на пікнік. Карта локацій

3148 0
До кожної з них нескладно дістатися, адже вони розташовані поблизу доріг.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

У Львівській області є 122 локації, облаштовані спеціально для пікніків. Для зручності усіх любителів «outdoor»-відпочинку в області склали онлайн-мапу таких місцин. 

«Більшість із локацій сконцентровані у гірській місцевості, хоча чимало є поблизу Буська, Радехова, поруч із туристичними магнітами Львівщини – замками й палацами, є відпочинкові осередки у національних природних парках», – розповіла у коментарі Tvoemisto.tv керівниця управління туризму та курортів ЛОДА Наталя Табака.

Пікнік-локації зазвичай обладнані альтанками, столами й смітниками. Вогнища для пікніку можна розпалювати винятково у відведених для цього місцях. Не всі, але більшість із пікнік-локацій ними обладнані й розташовані віддалік від дерев.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv підібрало низку фермерських господарств поблизу Львова, куди можна поїхати на екскурсії, майстер-класи або просто на пікнік просто неба.

Анна Чистякова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!