Куди повести дитину у Львові на канікулах? Програма заходів

8290 0
На період зимових канікул, які триватимуть з 5 грудня 2014 року до 12 січня 2015 року, розроблено план проведення заходів позашкільними навчальними закладами Львова, інформує міське управління освіти.
Фото: leg.if.ua

Фото: leg.if.ua

У кожному районі міста впродовж канікул будуть проводитись різноманітні заходи у багатьох дитячих та молодіжних установах, пише прес-служба Львівської міськради.

Зокрема, у бібліотеках міста діти зможуть взяти участь у майстер-класах, навчаннях, іграх та багатьох акціях. Переглянути список бібліотек-учасників можна за посиланням.

Плани проведення заходів позашкільними навчальними закладами та бібліотеками міста в період зимових канікул 2014-2015 рр можна переглянути на сайті управління освіти.

Читайте також: Топ-5 подій у Львові, які варто відвідати на Новий рік і Різдво

Окрім цього, з 8 грудня до 26 січня у Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі запланована цікава та насичена програма. Зокрема, будуть проводитись перегляди відеофільмів, майстер-класи, вікторини та розважальні й виховничі заходи та ігри.

Також свою програму на грудень 2014 року проведе і центр «Галицьке юнацтво».

З 4 грудня зимові заходи почались у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, де окрім усього, з 8 грудня буде працювати міжшкільний зимовий табір, який функціонуватиме до 25 грудня.

Нагадаємо, цієї зими канікули у школах Львова триватимуть понад місяць.

Читайте також підбірку від Tvoemisto.tv: ми підготували перелік заходів, які дозволять провести довгі зимові канікули цікаво і з користю. Тут і школа анімації, і уроки історії, і майстер-класи з хенд-мейду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!