Куди скаржитись львів’янам на політичну агітацію у «день тиші»

2282 0
У цю суботу, 24 жовтня, розпочинається передвиборчий «день тиші». До 24:00 години п’ятниці у місті мають прибрати всю передвиборчу агітацію. Також у суботу заборонена будь-яка агітація на радіо чи телебаченні, що стосується конкретних політичних сил. Прес-секретар КП «Адміністративно-технічне управління» розповіла Tvoemisto.tv, куди можуть скаржитись львів’яни, якщо помітять передвиборчу агітацію 24 жовтня.
фото: molbuk.ua, rbc.ua, www.1tv, news.liga.net

фото: molbuk.ua, rbc.ua, www.1tv, news.liga.net

«Якщо агітаційні матеріали будуть у формі листівок, плакатів чи інших роздаткових матеріалів, то необхідно звернутись до КП «Адміністративно-технічного управління» у відділ нагляду за станом благоустрою міста: (032) 244 31 73 ([email protected]).

Якщо ж це буде щось на кшталт реклами на білбордах, то треба звертатись безпосередньо до територіальної виборчої комісії міста Львів за телефоном: (032) 260 07 29», – розповіла Лідія Токарєва.

Читайте також: Бюлетень виборця цього року кардинально зміниться

Нагадаємо, 1-го жовтня, міська територіальна виборча комісія зареєструвала 11 кандидатів до участі у виборах на посаду міського голови Львова. За крісло мера змагатимуться дев’ятеро чоловіків та дві жінки. 

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!