Куди скаржитись на відсутність тепла у школах та садочках Львова

3490 0
У Львові закликали батьків, діти яких відвідують навчальні заклади області, у випадку відсутності тепла у садочках чи школах звертатись на гарячу телефонну лінію «112», – інформують у прес-службі ЛОДА.
фото: www.facebook.com

фото: www.facebook.com

«Школярі та дошкільнята за жодних обставин не повинні мерзнути у навчальних закладах, – зазначив Олег Синютка.  –  Ми вживатимемо усіх заходів задля того, щоб запобігти ситуаціям, які виникли нещодавно у селі Жовтанці Кам’янка-Бузького району та у селі Тухля, що на Сколівщині. Діти не навчалися через те, що у приміщенні було холодно. Переконаний, що суворий батьківський нагляд допоможе контролювати ситуацію з подачею тепла». 

Крім того, керівник області доручив директору департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації Олександрі Небожук притягнути до відповідальності керівників, які не забезпечили належну підготовку згаданих навчальних закладів до опалювального сезону та подали неправдиву інформацію. Зокрема, про те, що проблем з опаленням у начальних закладах не зафіксовано. 

Нагадаємо, у зв’язку із підвищенням температури зовнішнього повітря, об’єкти теплопостачання у Львові працюють в економному режимі.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!