Куди віддати теплий одяг для потребуючих

1873 0
Біля Порохової вежі потребуючі зможуть взяти собі теплий одяг.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові, на алеї біля Порохової вежі, що на вул. Підвальна, 4, наступного тижня, з 31 січня до 4 лютого, триватиме акція «Між нами – тепло», щоб кожен, хто потребує теплого одягу, зміг його отримати. До акції також запрошують долучатись людей, які можуть принести теплий чистий одяг, і таким чином допомогти пережити зиму тим, хто у потребі. Про це повідомляє ЛМР.

Читайте також: Куди у Львові можна здати теплий одяг для бідних та потребуючих

Акцію проводить Львівський міський центр соціальних служб «Між нами», спільно з простором усвідомленого споживання «Ясна річ».

Теплі речі просять приносити на вішаках і розвішувати їх на деревах алеї. А кожен, хто потребує одягу, зможе прийти і взяти для себе потрібну річ.

Читайте також: Через локдаун спільнота «Оселя» залишилася без доходу. Як допомогти

Нагадаємо, що зима, холод та морози можуть стати смертельними для тих, хто не має теплого дому. Перелік організацій, які готові прийняти допомогу від львів’ян, можна знайти тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!