Турецька компанія літатиме зі Львова до Болгарії і Хорватії

3708 0
Авіакомпанія «Атласджет – Україна» розпочинає міжнародні авіаперевезення зі Львова. Про це повідомили в прес-службі Державіаслужби України.
фото: gloss.ua; galychankaif.com.ua

фото: gloss.ua; galychankaif.com.ua

Як зазначається у повідомленні, 20 квітня Державіаслужба отримала і задовольнила заявку авіакомпанії «Атласджет – Україна» на здійснення з червня 2015 року чартерних рейсів зі Львова до Бургасу (Болгарія), Тівату (Чорногорія) і Спліту (Хорватія).

Усі інші заявки, що находитимуть в подальшому від авіакомпанії, будуть розглянуті Державіаслужбою у встановленому порядку і задоволені у спосіб, передбачений чинним законодавством та укладеними міжнародними договорами в сфері повітряного сполучення, додали у відомстві. 

Читайте також: Які лоукости запросили літати до Львова

Як повідомлялося раніше, базовим аеропортом авіакомпанії Atlasjet стане аеропорт «Львів» імені Данила Галицького. До початку літа 2015 року українська «донька» турецької компанії Atlasjet розпочне здійснювати міжнародні та внутрішні рейси зі Львова та інших міст України.

Опублікувала Олена Марченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!