Куди зі Львова полетить Ryanair. Перелік рейсів

5751 0
Офіційне представлення бюджетного європейського перевізника на українському ринку має відбутися у п’ятницю, 23 березня.
Фото: schuberttravel.com.ua

Фото: schuberttravel.com.ua

До кінця цього тижня Україна підпише угоду з ірландським лоукостером Ryanair. Про це на засіданні Кабміну повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, передає 112.ua.

Читайте також: Влітку відкриють нові авіарейси зі Львова до Італії

Водночас, як інформує lowcostavia, у мобільному додатку Ryanair з’явилася можливість пошуку рейсів зі Львова та Києва. Частота польотів становитиме від двох до чотирьох рейсів на тиждень. Очікують, що у продажу квитки з’являться п’ятницю, 23 березня, після офіційної прес-конференції Ryanair у Києві.

Зокрема зі Львова лоукостер планує відкрити такі напрямки:

  • Львів — Краків;
  • Львів — Варшава;
  • Львів — Дюсельдорф;
  • Львів — Меммінген;
  • Львів — Лондон.

Читайте також: Запуск авіарейсу Львів — Брно відклали на невизначений термін

Нагадаємо, торік у березні ірландський лоукостер заявив про вихід на український ринок, зокрема у аеропорти Києва та Львова. Однак вже в липні авіаперевізник не зміг домовитися з аеропортом «Бориспіль» та скасував свій прихід в Україну. На початку січня 2018 року в Мінінфраструктури України знову анонсували про прихід Ryanair на український авіаринок, пізніше це підтвердили представники аівакомпанії. Спочатку Ryanair має розпочати виконувати рейси з Києва, а згодом — зі Львова.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!