Куди звертатись добровольцям, яких не беруть до війська? «Гаряча лінія»

4141 0
У відповідь на численні скарги добровольців, які не можуть потрапити до лав Збройних Сил України через бюрократичні перепони, Міністерство оборони відкрило «гарячу лінію».
Фото з Facebook Валерія Гелетея

Фото з Facebook Валерія Гелетея

Про це пише у себе на Facebook міністр оборони Валерій Гелетей.

Відтепер усі, хто бажає вступити до українського війська, можуть звернутися за телефоном (044)233-23-61. Лінія працює щодня з 9:00 до 21:00.

Читайте також: Львів’яни призовного віку можуть їхати за кордон, якщо не уникають мобілізації

За першу добу тестової роботи лінії, у лави Збройних Сил вже зголосилися понад 70 добровольців. Серед них багато офіцерів запасу з досвідом служби і участі у бойових діях. Хоча є й ті, хто не проходив навіть строкову службу.

«Щодо останніх, наше головне завдання – якомога краще підготувати їх у навчальних підрозділах саме тим дисциплінам, навичкам та вмінням, які необхідні для реального виконання бойових місій», – пише Гелетей.

Читайте також: Воякам на Сході потрібні ліки та інструменти для ремонту техніки. Як допомогти?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!