Куди звертатись львів’янам, якщо їхня дитина зникла

3824 0
Останнім часом у Львові побільшала кількість випадків зникнення дітей. Пропонуємо батькам чіткий механізм, як діяти у такій ситуації.

У випадку зникнення дитини батькам необхідно:

1. Після того, як ви виявили відсутність дитини упродовж тривалого часу, звернутися із заявою до міліції або повідомити про це на телефон спеціальної лінії «102».

2. До міліції захопити із собою фотографію, що відповідає віку дитини із чітким зображенням обличчя.

3. Надати міліціонерам якомога більше інформації про дитину:  її звички, уподобання, інформацію про стан здоров'я, зразки біологічного матеріалу, номер мобільного телефону (IMEI), охарактеризувати коло спілкування, періодичність відвідування соціальних мереж. Варто також розповісти, чи із задоволенням дитина ходила до школи, а також про що востаннє була розмова з дитиною.

4. Аби розшук був успішним, треба постійно повідомляти правоохоронцям про нові відомості розшукуваної дитини, – інформує Львівське міське управління міліції на своїй facebook-сторінці.

 

Нагадаємо, що у Львові до сих пір шукають зниклу 12-річну дівчинку, яку не бачили від вечора 26 березня.

Окрім того, протягом минулих тижнів львів’яни переживали й допомагали шукати 17-річну Катерину Басюк й 15-річного Толю Коваля, які несподівано зникли, але врешті-решт знайшлися.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!