Куди звертатися, якщо на вашій вулиці зникло світло

7643 0
Також телефонувати можна на «гарячу лінію міста« 15-80.
Фото: elektrycznie.com.pl

Фото: elektrycznie.com.pl

Власністю «Львівобленерго» є кабельні і повітряні електромережі, які надходять лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині будинку – у власності управителя житлового будинку ОСББ. Мешканці обирають організацію, яка обслуговуватиме їхні мережі. Проводка всередині квартири перебуває у власності власника квартири, а за вуличне освітлення біля будинку відповідають місцеві комунальники, зокрема у Львові — це львівське комунальне підприємство «Львівсвітло», про це нагадує ЛКП «Львівобленерго». 

Читайте також: Тарифи на тепло і гарячу воду в Україні залишаться без змін до кінця цього сезону

Якщо немає світла у квартирі, то звертатись треба: до голови ОСББ, або ж викликати приватного електрика (оскільки електропроводка в квартирі – відповідальність власника помешкання). Необхідно перевірити квартирні автомати / запобіжники; якщо при включених запобіжниках світло не з’явилося, необхідно звернутися до управителя житлового будинку (ОСББ), який відповідає за внутрішньобудинкові електричні мережі.

Якщо немає світла на сходовій клітці, у сусідів верхніх і нижніх поверхів, то потрібно звертатись до голови ОСББ.

Якщо немає світла у цілому будинку, то також телефонуєте голові ОСББ. Представник управителя житлового будинку перевіряє причини відсутності електропостачання і, якщо електроенергія не надходить до щитової будинку, повідомляє про це ПрАТ «Львівобленерго».

Якщо немає вуличного освітлення, то звертайтесь до ЛКП «Львівсвітло», (032) 242-19-33

Якщо увесь Ваш мікрорайон без електроенергії, тоді телефонуйте у ПрАТ «Львівобленерго».

Читайте також: Чи можуть львів'яни уникнути зростання ціни на доставку газу. Роз'яснення

«Львівобленерго» тел.: 0-800-30-15-68 (цілодобово, безкоштовно), або 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68 (тарифи оператора).

Також телефонувати можна на гарячу лінію міста – 15-80.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!