Куди звертатися мешканцям Львівщини через порушення на виборах

1783 0
З питань порушень виборчих прав громадяни та мешканці Львівщини можуть звертатися за спеціальним «Телефоном довіри– вибори 2014».
Фото: pravda.lutsk.ua

Фото: pravda.lutsk.ua

Про це 17 вересня під час «круглого столу» щодо проведення позачергових виборів до Верховної Ради України повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців облдержадміністрації, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Федір Алейніков додав, що переселенці мають право проголосувати на виборах попередньо звернувшись у відповідні органи реєстру виборців, які формують реєстр виборців і тимчасово змінити своє місце голосування.

«Така практика вже мала місце на цьогорічних позачергових президентських виборах. Роз’яснювальна робота у цьому питанні проводитиметься через ЗМІ», – додав він.

Номери «Телефонів довіри – вибори 2014» : (032) 299-92-85 та +38 067-492-13-79.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!