Кулеба закликав бойкотувати мережу «Ашан» через продовження бізнесу в Росії

4542 0
Уже понад 200 західних компаній повністю вийшли з російського ринку.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав клієнтів і партнерів бойкотувати мережу супермаркетів «Ашан» та інші торговельні мережі, які продовжують діяльність у росії. Про це він повідомив у своєму Твітері сьогодні, 26 березня.

Читайте також: Без літаків, смартфонів і авто. Які відомі компанії йдуть з російського ринку через війну в Україні

«Відмовляючись припинити підприємницьку діяльність в Росії, Ашан холдинг робить свідомий вибір для подальшого спонсорування російських звірств в Україні та отримання прибутків на крові. Я закликаю всіх клієнтів і партнерів по всьому світу бойкотувати мережу», – написав міністр у своєму Твіттері.

«Ашан Україна» – це український сегмент мережі супермаркетів та гіпермаркетів французької родини Auchan SA. 

Нагадаємо, що через вторгнення в Україну Росія обійшла Іран і Північну Корею і перетворилась на найбільш підсанкційну державу у світі. Через війну в Україні світові гіганти покидають російські ринки, від цього економіка агресора може спуститись до рівня 1998 року. Відомо, що станом на 16 березня понад 200 західних компаній повністю вийшли з російського ринку.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!