У Львові переселенка з Донецька запрошує на обід

3066 0
У суботу, 4 квітня, Феміністична майстерня Львова організовує спільне приготування обіду разом із переселенкою із Донецька.
фото: Facebook

фото: Facebook

Під час зустрічі пропонують не лише спільне приготування, а й цікаву бесіду про улюблені міста, країни та подорожі. Надія, яка переїхала нещодавно до Львова із Донецька, навчатиме готувати турецький чечевичний суп «Mercimek Corbasi», а також розповість про власний досвід мандрівок Туреччиною.

Надія розповіла Tvoemisto.tv, чого вона очікує від такої зустрічі: «Сподіваюсь, що прийдуть як старі, так і нові мешканці Львова. Спільне приготування та споживання їжі сприятиме більшій інтеграції й порозумінню між мешканцями міста. Звісно, ще відкриватиму для всіх Туреччину, справжню й автентичну, де жила протягом дев’яти місяців».

Читайте також: Три рішення найболючіших проблем переселенців

Дівчина має надію, що естафету таких зустрічей підхоплять, тож своїми враженнями від подорожей та кулінарними навичками наступного разу ділитиметься вже хтось інший.

Усіх охочих запрошують на 15.00 у приміщенні Феміністичної майстерні  (площа Ринок, 42).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!