Культовий львівський заклад «Лівий берег» переформатують у коктейль-бар

3051 1
Відкрити оновлений заклад планують найближчим часом.
фото: Холдинг емоцій !Fest

фото: Холдинг емоцій !Fest

Холдинг емоцій «!FEST» змінює формат та назву закладу «Лівий берег», який розташований у Львівській опері. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила прес-секретарка «!FEST» Оксана Ємець.

«Йдеться про переформатування та зміну назви на Opera Underground. Його особливістю будуть концептуальні коктейлі з несподіваною подачею, наприклад у вогнегаснику чи моторі мотоцикла», – сказала Оксана Ємець.

Читайте також: Поява !Fest — це наслідок того, що робило середовище «Дзиґи»

Крім цього, у Opera Underground пропонуватимуть 20 авторських коктейлів. Заклад майже готовий, тож відкрити його планують найближчим часом,у тім точної дати не називають. Власники закладу планують і надалі обслуговувати відвідувачів та працівників Львівської опери. 

«На нашу думку фестиваль-ресторація "Лівий берег", як формат втратила свою актуальність. Це був перший клубний заклад з постійними мистецькими подіями. З того часу у нашій мережі звилось декілька івент-холів: !FESTrepublic, дворик Львівської копальні кави. Вони більш пристосовані та більші, тож вирішили сконцентрувати свої зусилля саме на цих просторах і припинити діяльність закладу у цьому форматі», – додає Оксана Ємець.

Нагадаємо, торік Холдинг емоцій «!Fest» став співласником культової кав’ярні «Дзиґа» на Вірменській, викупив у власника приміщення ресторану у Ратуші та відкрив перший в Україні ресторан без офіціантів та меню.

Довідка

Заклад «Лівий берег» розташований у підвалі Львівської опери. За легендою закладу – це був паб-музей, де у нестійкому середовищі зібрані мистецькі артефакти, які ївстигли врятувати. У кафе можна було побачити історію опери та балету від проекту Зигмунта Горголевського до вагітної богині Слави, прими Соломії Крушельницької, сценографій Лисенка чи особистих речей видатних діячів, доля яких торкнулась Оперного театру.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
31 Січня, 2019 13:53
Андрій А може йдіть нах.й вже зі своїми коктейлями і наливками з нашого міста потроху?наступна локація-Личаківський цвинтар?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!