Культурний центр на Гнатюка, найкраща книга BookForum та історія вулиці Коперника. Головне за добу

1071 0
Коротко розповідаємо про головні події минулої доби.
Фото: Dreamstime

Фото: Dreamstime

У Львові на вул. Гнатюка міська рада планує облаштувати мистецький простір. Йдеться про приміщення пам’ятки архітектури, де раніше були залізничні каси. Для цього шукатимуть інвестора.

У Львові планують забудувати територію Перо-пухової фабрики. Депутати погодили розробку змін до детального плану, який стосується промислової зони, там планують дозволити житлову забудову.  

Наступного тижня заклади освіти можуть почати працювати по-іншому. У випадку запровадження «жовтого» рівня епіднебезпеки, заклади освіти працюватимуть, якщо щонайменше 80% працівників закладу вакциновані від Covid-19. 

Православна Церква України запустила власний мобільний застосунок «Моя Церква». У застосунку є інформація про новини ПЦУ, молитовник, православний церковний календар та карта вже більше 4500 храмів.

Одну із вулиць у Львові можуть назвати на честь борця за незалежність, українського правозахисника, дисидента і політв'язня радянських часів Михайла Гориня.

На BookForum 2021 обрали найкращу книгу, а також нагородили переможців серед авторів у різних номінаціях. Хто отримав нагороди, читайте у новині.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!