«Кумпель» над погорілим Сбербанком відновлює роботу

5096 0
В пивній ресторації, що розташована над Сбербанком, розповіли про наслідки пожежі.
Фото: Тетяна Побережник

Фото: Тетяна Побережник

Приміщення пивної ресторації «Кумпель» внаслідок пожежі у відділенні Сбербанку на проспекті Чорновола, 2а не постраждало. Про це Tvoemisto.tv розповіла прес-секретар компанії «Кумпель Груп» Анна Чистякова. Зсередини та ззовні не має жодних пошкоджень, вогонь лише обсмалив фасад пивної ресторації. Адміністрація уже найняла клінінгову компанію, щоб виправити наслідки пожежі.

«Жодних висновків щодо наслідків сусідства з Сбербанком ми робити не хочемо. Ми займаємося ресторанним бізнесом і в політичні справи не втручаємося», –  зазначила прес-секретар «Кумпель груп».

Нагадаємо, сьогодні вночі, близько 2:40 в поліцію надійшло повідомлення про пожежу на проспекті Чорновола, 2б у відділенні російського банку «Сбербанк Росія». Про це Tvoemisto.tv повідомила речниця Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

«Наразі відомо, що джерело загорання було принесено ззовні, всі обставини поки що з'ясовуються, на місці вже призначили експертизи. Правоохоронці розглядають версію умисного підпалу», – зазначила Світлана Добровольська.

Постраждалих через пожежу немає. Як повідомляє ГУ НП у Львівській області на своїй сторінці у Facebook, за фактом займання відкрито кримінальне провадження. Винуватцям пожежі загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі.

Як розповіли Tvoemisto.tv в ДСНС Львівської області, повідомлення про пожежу надійшло о 2:30, а вже о 3:06 її вдалось ліквідувати. Площа загорання – 26 м. кв. Згоріли перегородки та оргтехніка, сусідніх приміщень вогонь не торкнувся.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!