Львів’ян запрошують на доброчинний ярмарок старовини та вінтажу

1414 0
Ціль – зібрати на системи Starlink.
Фото: wallhere.com

Фото: wallhere.com

Сьогодні, 21 серпня, у Львові відбудеться доброчинний ярмарок старовини та вінтажу Tlum&Kram. Це остання цього літа благодійна подія, де планують зібрати пів мільйона гривень на потреби української армії, повідомляють організатори.

Ярмарок проведуть на території простору Lem Station, що на вул. Вітовського, 57, з 12:00 до 19:00 год. Вхід символічний – будь-яка купюра.

Читайте також: Виплати під час війни. Яку міжнародну допомогу можуть отримати українці

За підсумками попередніх семи заходів вдалось зібрати 445 тис. грн. Кошти скерували на покупку обладнання для військових.

На ярмарку можна буде придбати вінтажні прикраси та одяг, предмети інтер’єру, декор, книги, старовинні вишивані сорочки, елементи строю з різних регіонів України та багато іншого. Також у продажі – твори мистецтва (старовинні скульптури, картини, гравюри тощо), книги, журнали, поштівки, бони, марки, монети, значки та інша старовина та вінтаж.

Ціль – зібрати 70 тис. грн на системи Starlink. Кошти з входу та 30% від покупок підуть в організацію Uaid foundation, фахівці якої закуплять та передадуть оснащення на передову.

Нагадаємо, що підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих львів’ян, які збирають необхідне для потреб військових, можна переглянути тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!