Купи зустріч – допоможи Україні. У Львові зібрали 230 тисяч

2285 0
Під час благодійного аукціону «Купи зустріч – допоможи Україні», який уже вдруге проводили у Львові, вдалося зібрати понад ₴230 тис. За ці гроші організатори придбають реанімобіль для допомоги пораненим бійцям у зоні проведення АТО.

«Реанімобіль ми шукатимемо тоді, коли вже матимемо гроші на руках. За три дні після закінчення аукціону на благодійний рахунок надійшло понад ₴70 тис. Загалом очікуємо понад ₴230 тис. Як показує досвід минулорічного аукціону, люди здійснюють оплату упродовж двох тижнів», – розповіла Zaxid. net організаторка благодійного аукціону Ірина Снітинська.

За її словами, вартість медичного автомобіля, який планують придбати в Європі, становить $3 – 5 тис. Крім обладнаного реанімобіля, бійцям передадуть комплект запасних коліс, медичні препарати та інші необхідні речі. Зібраних грошей також вистачить для того, щоб надати адресну допомогу бійцям та їх сім’ям.

Читайте також: Львів’янам пропонують «купити» Парасюка, Великого та Караванську

Загалом у благодійному аукціоні у якості лотів взяли участь майже 170 людей різних соціальних категорій: бізнесмени, журналісти, діячі культури та мистецтва, представники робітничих професій. Найбільшу ставку – ₴55 тис. запропонували за зустріч із народним депутатом із Львівщини Володимиром Парасюком.

Зазначимо, що благодійний аукціон «Купи зустріч – допоможи Україні» проводять уже вдруге. Під час першого етапу, який відбувався восени минулого року, організатори зібрали близько ₴150 тис. на потреби українських бійців. За ці кошти придбали бійцям бронежилети та шоломи, а також надали їм адресну допомогу. Ознайомитись із результатами першого аукціону можна тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!