Політична реклама

Купити квитки на матч Україна-Австрія журналістам не вдалось

1408 0
Квитки на матч збірних України та Австрії, який відбудеться 15 листопада на «Арені Львів», купити практично нереально. У цьому переконалися журналісти «Львівського порталу».

Дізнавшись про те, що вчора у продаж надійшли квитки на перший матч на львівській євроарені, наші журналісти вирішили сьогодні відвідати точки, де їх продають.

Спершу журналісти вирушили до крамниці «ВухоКом» на проспекті Свободи, 6-8, але там вже стояла велика черга фанів. Така ж ситуація спостерігалася на вул. Дорошенка,1 та на вул. Шпитальній,13.

Власне в останній черзі наші журналісти вирішили постояти і спробувати купити кілька квитків. Простоявши півгодини у черзі, яка повільно просувалася (до магазину запускали по п’ять осіб), кореспонденти вирішили трохи зігрітися (адже на вулиці лише 5 градусів тепла), відтак пішли з’ясувати як просувається справа у ще одній найближчій точці «ВухоКому» - на вул. Городоцькій,25. Однак, прийшовши туди, з прикрістю дізналися, що там квитків не продають, як і в інших точках цієї мережі.

«Сьогодні зранку ми отримали наказ про те, що квитки реалізовуватимуться лише у чотирьох центральних точках «ВухоКом» - на вул. Дорошенка,1, Січових Стрільців, 17, пр.Свободи,6-8 та на Шпитальній,13. Більше ми нічого не знаємо», - пояснили продавці у крамниці на Городоцькій.

Півгодини очікування на Шпитальній, куди повернулися шукачі квитків, закінчилися повним обломом – у цій крамниці банально закінчилися квитки. «Квитки з’являться о 16 год.», - повідомив менеджер з продажу магазину Назар. Однак скільки квитків ще надійде у продаж саме у цей магазин, пан Назар пояснити нашим журналістам не зміг.

«Я не знаю скільки квитків нам довезуть. Ми продаємо квитки лише по 50 грн. Вчора таких квитків я завіз 250 штук, їх одразу розкупили. Сьогодні привіз уже тисячу квитків. Станом на 12 год. їх у мене залишилось 20-30 штук. До мене подзвонили з нашого центрального офісу і сказали, що на 16 годину довезуть ще квитків», - розповів він.

Тоді журналісти спробували домовитися з паном Назаром про те, що вони залишать йому гроші, а той у свою чергу відкладе їм квитки. Але і тут їх спіткала невдача – менеджер настільки був знервований через ажіотаж на квитки, що навідріз відмовився. «У мене ще каса не зведена, голова вже йде обертом. Я не буду нікому залишати квитків», - сказав він.

Покрутившись ще трохи біля крамниці і поспілкувавшись з іншими покупцями квитків на матч, наші кореспонденти з’ясували, що така ситуація спостерігається й в інших трьох точках продажу квитків. «Квитки неможливо купити. Всюди великі черги, до магазинів важко доступитися. Квитків по 20 грн взагалі ніде немає, а решту дають на одні руки в необмеженій кількості. Є люди, що купують по 200 квитків одразу. Чому керівництво не обмежило продаж квитків в одні руки, я не розумію. Буду пробувати їх дістати, але я вже не впевнений чи з того щось вийде, хоч і дуже хочеться потрапити на матч «Україна-Австрія», - розповів уболівальник Андріан.    

Власне, чому в одні руки дають необмежену кількість квитків і взагалі, чому вирішили реалізовувати у мережі магазину «ВухоКом» журналістам так і не вдалося з’ясувати. У ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до Євро-2012 у Львові» пояснити нічого не змогли, а до Федерації футболу України додзвонитись не вдалось.

Нагадаємо, сьогодні зранку з’явилася інформація, що квитки на товариський матч «Україна-Австрія» продаватимуть у 14 точках мережі «ВухоКом», однак з невідомих причин реалізовують лише в чотирьох центральних магазинах. 

До речі, на сайті www.kvytky.ua, на якому, за обіцянками організаторів матчу, мали б також продаватися квитки, наразі взагалі не існує іконки з позначкою «Футбол. Україна-Австрія». 

Джерело: "Львівський портал"

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!