Політична реклама

Курс євро наближується до 11 гривень, - експерт

1523 0
Наступного тижня готівкова євровалюта в Україні впритул підійде до позначки в 11 гривень за одиницю, але навряд чи її перетне. Таку думку в ексклюзивному коментарі «Багнет» висловив керівник інформаційно-аналітичного центру FOREX CLUB в Україні Микола Івченко.

З його слів, наступний тиждень для євро буде таким ж волатильним, як і минулий: «Буде виходити макроекономічна статистика зі США, продажі нового і вторинного житла, що випереджають економічні індикатори. Ми прогнозуємо, що дані будуть позитивними. Це може чинити тиск на євро».

Разом з тим, підкреслив експерт, «у середу, 21 серпня, будуть опубліковані розгорнуті протоколи засідання ФРС США», в ході якого буде ухвалено рішення щодо процентної ставки. «Публікація може підтвердити, що ФРС США не поспішатиме скорочувати стимулюючі заходи», і це здатне підтримати євро.

Як вважає Микола Івченко, з урахуванням факторів тиску і підтримки, євро в Україні на міжбанку в продажу буде торгуватися в межах 10,75-10,95 гривень, на готівковому ринку середні ціни продажу складуть 10,78-10,98 грн. за одиницю.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!