Політична реклама

Курс Євро зросте на кілька днів

1575 0
Пакет заходів, спрямованих на боротьбу з борговою кризою єврозони, який недавно ухвалили країни ЄС, у найближчі дні підвищать курс євро, однак ріст буде короткостроковим, запевняють експерти.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на «Комерсант-Україна».

"Остання торговельна сесія міжбанку була короткою - євро закрився низько. На початку тижня євро на міжбанку різко підскочить в ціні, після чого подорожчає і на готівковому ринку. Ми очікуємо підйом ціни на 10-15 копійок", - розповів керівник інформаційно-аналітичного центру "Форекс Клуб Україна" Микола Івченко.

За його словами, це зростання триватиме кілька днів, але в четвер Європейський центробанк повинен переглянути облікову ставку, і очікується, що вона буде знижена. Тому ейфорія триватиме лише кілька днів. Це поки тільки оголошення намірів, ситуація в ЄС залишається складною.

В понеділок, 2 липня, котирування євро в обмінних пунктах Києва становили 10,15/10,25 грн.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!