Курсування поїзда Київ – Славське через Львів продовжать до літа

1420 0
Поїзд призначили взимку 2020 року замість потяга №705/706 Київ – Перемишль, який не курсує з початку карантину.
Фото: Intercityukraine.com

Фото: Intercityukraine.com

Швидкісний поїзд Інтерсіті+ сполученням Київ – Славське, що пролягає через Львів, курсуватиме весною та влітку. Відповідне рішення прийняли в «Укрзалізниці» і перетворили «Лижний експрес» на «Бойківський експрес», – повідомляє в.о. члена правління, директор філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський.

«Йдемо назустріч розвитку внутрішнього туризму й запроваджуємо курсування швидкісного поїзда Інтерсіті+ № 745 Київ  Славське весною та влітку. Також вирішили перейменувати цей поїзд з «Лижного експресу» в «Бойківський експрес», адже Карпати можуть дарувати безліч туристичних та спортивних можливостей не лише взимку», – каже він.

Читайте також: Wi-Fi у поїздах можливий за пів року. Ексміністр про платні дороги, Укрзалізницю і дешеві авіарейси

Додамо, що поїзд призначили взимку 2020 року замість потяга №705/706 Київ – Перемишль, який не курсує з початку карантину. Він зупиняється у Львові, Стрию і Славському.

Із Києва потяг вирушає о 6:00, далі матиме зупинки у Коростені (7:31), на Підзамчі (11:01), у Львові (11:09), Стрию (12:19) та прибуватиме у Славське о 13:16. У зворотному напрямку поїзд вирушає о 16:20 із зупинками у Стрию (17:18), Львові (18:26), Підзамчі (18:54), Коростені (22:22) та прибуватиме до Києва о 23:57. У Львові потяг має зупинку 20 хв у напрямку Києва та 11 хв у напрямку Славського, а у решті міст – 1-2 хв.

Нагадаємо, що від сьогодні в поїздах «Інтерсіті+» пропонують окреме дитяче меню.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!