Онлайн-курси під час карантину. Мінкульт запустив освітню платформу для вивчення української

971 0
Сайт підійде для будь-якого рівня володіння: як для носіїв, так і для іноземців, що хочуть опанувати солов’їну самостійно.
фото: unsplash.com

фото: unsplash.com

В Україні почала діяти платформа від Міністерства культури та інформаційної політики, що об’єднує одразу декілька сайтів з вивчення української і допоможе вдосконалити знання мови. На ній доступні ресурси з різними форматами навчання: текстовому, відео або у інтерактивному – виконуючи вправи і завдання з правопису. Спробувати можна за посиланням.

«Онлайн-курси під час карантину – додаткова можливість для саморозвитку. Тож пропоную вдосконалити свою українську мову», – пише на своїй сторінці у Фейсбуку міністр Олександр Ткаченко.

Читайте також: Як писати грамотно. Перелік ресурсів, які допомагають покращити українську

Сайт підійде для будь-якого рівня володіння: як для носіїв, так і для іноземців, що хочуть опанувати солов’їну самостійно. До слова, іноземці можуть спробувати також інший сайт, що має ширший спектр уроків – їх понад 100, і всі вони безкоштовні.

Обидві платформи постійно доповнюються, інтегруючи туди нові ресурси. Також є можливість запропонувати додати власний сервіс на платформу.

Нагадаємо, що раніше Tvoemisto.tv зібрало низку джерел, де можна вдосконалити свою українську мову, навчитися писати без помилок і кальок, а розмовляти – без русизмів та суржика.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!