Квартира у Львові та будинок в Стрию. Яке майно має дружина Медведчука на Львівщині

6729 0
Минулого року суд заарештував три ділянки, що зареєстровані на компанію Марченко.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

За даними аналітичної системи YouControl, компаніям, кінцевим бенефіціаром яких є Оксана Марченко, належить низка ділянок та об’єктів нерухомого майна на Львівщині.

Наприклад, ТОВ «Інвестиційна компанія «Укркапітал» належить будинок на Ринку у Стрию, квартира у будинку на вулиці Кавалерідзе у Львові, будівля на центральній вулиці у Шегинях біля пункту пропуску і ділянка у Шегинях площею 2,52 га, на якій, окрім будівлі, є ще й паркінг для авто. На ТОВ «Інвестиційна компанія «Терра-Інвест»» записана будівля у Радехові на вулиці Стоянівській, недалеко від центру.

Читайте також: Дружині Медведчука повідомили про підозру за фінансування росгвардії та МВС росії

У Львові зареєстровано теж ТОВ «Форпостінвест», кінцевим бенефіціаром якого є Оксана Марченко. На цю компанію записані три ділянки на Сколівщині – у курортній Волосянці – площею 0,0701, 0,075 і 0,1062 га. Ці ділянки Сколівський районний суд Львівської області арештував у кримінальному провадженні 28 серпня минулого року. Слідчі поліції вважають, що ТОВ «Форпостінвест»незаконно і безоплатно отримало у власність у 2009 р. за рішенням Сколівської РДА ділянку площею 0,44 га, де розпочало будівництво готелю. Згодом цю ділянку начебто розділили на три частини.

Нагадаємо, дружині Віктора Медведчука Оксані Марченко слідчі СБУ повідомили про підозру за ч. 3 ст. 110-2 Кримінального кодексу України (фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України). Йдеться про те, що Марченко зареєструвала у Ялті за російським законодавством компанію, яка платила за «охоронними» договорами структурам росгвардії та мвс рф.

Дмитро Борисов

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!