Квартирну чергу на Львівщині хочуть перенести у додаток «Дія»

1522 0
Львівщина може стати пілотною областю, де це втілять.
фото: gazeta

фото: gazeta

Квартирну чергу для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, пропонують перенести у додаток «Дія». Про це повідомляє заступник очільника Львівської ОДА Юрій Холод у себе на Фейсбуку.

Львівщина може стати пілотною областю, де це втілять.

«Зараз ми працюємо над тим, щоб перенести всі дані про «дитячу» чергу на квартири в додаток «Дія». Попередньо вже обговорили це з представниками Міністерства цифрової трансформації. Наша ідея там сподобалася, працюємо над юридичними моментами та готуємо дані, які потрібно там розмістити», – каже він.

Читайте також: Е-паспорти у додатку «Дія» тепер доступні кожному 

Загалом цього року для одинадцяти дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа з Львівщини придбали дев’ять житлових об’єктів. На це виділили 2 мільйони 370 тисяч гривень з обласного бюджету у співфінансуванні з місцевими на суму 2 мільйони 111 тисяч гривень.

Додамо, що в 2020 році на придбання житла для дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування виділили 7 мільйонів гривень. Так, придбали 24 житлових об'єкти для 44 осіб. А цьогоріч на придбання житла для дітей-сиріт в обласному бюджеті є ще 3 мільйони 650 тисяч гривень.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!