Квазікільце на Личаківській та вулиця із Книги рекордів України. Головне за добу

1095 0
Коротко розповідаємо про головні події доби.

У Львові планують оголосити архітектурний конкурс на облаштування квазікільця на перетині вулиць Личаківської, Пасічної і Тракту Глинянського. Реорганізувати рух на одній з тих ділянок у місті, де найчастіше трапляються затори, ймовірно, вдасться наступного року. До того міська рада планує тимчасово покращити ситуацію, звузивши тротуар і острівець безпеки. Також з Личаківської планують перенести автостанцію №6. 

У Львові обрали нову очільницю управління освіти. Відтепер ним керуватиме Леся Васюта, яка раніше була начальницею відділу освіти у Галицькому та Франківському районах Львова.

У Львові визначили переможця тендеру на будівництво вертолітного майданчика біля Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, що на вул. Миколайчука, 9. Результати стали відомі напередодні на сайті електронних закупівель Prozorro. ТзОВ «Інтеграл Сістемс» запропонувало збудувати майданчик за 19,5 млн.

Противника вакцинації Остапа Стахіва випустили із СІЗО під заставу. За рішенням суду, підозрюваний повинен пройти судово-медичну психіатричну експертизу.

На період новорічних та різдвяних свят Укрзалізниця запускає потяг «Лижний експрес» сполученням Київ – Славське. Рейси заплановані на кінець грудня та початок січня.

Синоптики розповіли, якою буде погода у Львові у перший місяць зими. Снігу не буде надто багато. Переважатиме мокрий сніг і навіть дощ. Температура повітря буде близько кліматичної норми.

Вулиця з гірськолижного села на Львівщині потрапила в Книгу рекордів України. Її визнали найдовшою в Україні. Аби пройтися з одного кінця в інший, потрібно близько 3 годин.

Гарного вам дня!



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!