Політична реклама

Квітковий ринок у Львові буде на площі Галицькій (біля фонтану)

2978 0
Депутати Львівської міської ради на сесії 12 липня надали дозвіл ЛКП «Зелений Львів» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на пл. Галицькій, 10 (біля фонтану).

 

Ухвалою погоджено ЛКП «Зелений Львів» місце розташування земельної ділянки та надано дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,0156 га на пл. Галицькій, 10 (біля фонтану). Ділянку надано у постійне користування для влаштування та обслуговування торговельних рядів без права капітального будівництва.

Як пояснює у довідці до ухвали начальник управління земельних відносин, з метою недопущення несанкціонованої торгівлі квітами на пл. Соборній,12, громадському об’єднанню «Соняшник» було надано тимчасовий дозвіл на торгівлю квітами на площі Галицькій, 10. Громадське об’єднання неодноразово просило визначити постійне місце для торгівлі квітами і таким місцем і було визначено площу Галицьку. Оскільки підприємцям заборонено надавати вільні земельні ділянки для здійснення комерційної діяльності, її оформили за ЛКП «Зелений Львів».

Окрім того, депутати прийняли ухвалу про вилучення з користування ВАТ «Львівський завод автонавантажувач» земельну ділянку, орієнтовною площею 1,5 га на вул. Залізничній. Її зарахували до земель міста для будівництва вул. Залізничної (проектованої).

Фото: Юлія Куцай

Джерело: ЗІК.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!