Політична реклама

Квітковий ринок у центрі Львова взимку не працюватиме

1219 1
Технічну документацію на облаштування торгових рядів на площі Галицькій у Львові для торгівлі квітами підготують до кінця року -- повідомив Володимир Чешинський, головний інженер ЛКП "Зелений Львів".

Як нагадав Володимир Чешинський, на площі Галицькій, 10 встановлять настил, на якому й облаштують торгові ряди. Скільки тут буде робочих місць, в ЛКП наразі не знають.

Торгівля здійснюватиметься дев'ять місяців на рік -- окрім зимового періоду.

"Орендну плату встановлюватиме ЛКП "Зелений Львів". Це буде плата за догляд і утримання павільйону", -- каже Володимир Чешинський.

Розмір орендної плати, а також кількість торгових місць обіцяють визначити згодом.

Нагадаємо, під час сесії Львівської міськради 12 липня депутати погодили ЛКП "Зелений Львів" місце розташування земельної ділянки та надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на площі Галицькій, 10.

Щоб не допускати несанкціонованої торгівлі квітами на площі Соборній, тут мають облаштувати торгові ряди для підприємців з ГО "Соняшник".

Площа земельної ділянки -- 0,0156 гектара.

Джерело: lviv.expres.ua

26 Травня, 2014 15:33
Юлія Зазначте автора фотографії - Юлія Куцай. І не використовуйте мої фотографії без особистого дозволу.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!